Post by knopidenolin on Feb 18, 2022 4:07:28 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug pinigų ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Kaip pastatyti autobusą. Teisingai pastačiau jį finišo tiesiojoje, bet vis tiek jis jo nepriėmė ir žaidimas nesibaigė.
Bus Simulator : Ultimate Simulator bls
Pa miesta Lietuva
labai gud mano drauge
Šaunus autobuso žaidimas, bet ADS yra toks erzinantis, bet tai vis tiek yra šaunus žaidimas, įdiekite jį BET REKLAMŲ žaidimų kūrėjas, atsikratykite skelbimų, prašau, ačiū, ačiū, o kai atsipirksiu maisto ir gėrimų, jie neišeina tinkamai, tai pataisykite tai, prašau, pataisykite
Yra keletas problemų, susijusių su automobilių statymu. Kai kuriuose miestuose tiesiog negalite pastatyti automobilio. Ir aš negaliu pakeisti savo šalies, nes jums reikia nusipirkti, kad pakeistumėte šalį, kurioje žaisite.
Tai geras žaidimas. Bet aš turėsiu išmontuoti, nes visada turiu problemų statydamas automobilį ir išmesdamas keleivius. Kokia problema?
Puikus zaidimas! Šis žaidimas puikiai tinka žmonėms žaisti, jis tinka kurti autobusus, gerą greitį ir geresnius autobusus.
Nuostabus žaidimas, mėgaukitės varikliui kylančių sūkių ar variklio stabdžio garsais.... priminkite kai kurias tikras keliones su autobusu... Kūrėjams: Kai kurie dalykai, kuriuos patobulinus būtų vienas geriausių: - Padarykite Droselis / stabdžiai turi būti analogiški, kaip CarX Drift... erzina tai, kad jis yra arba pilnas droselis / pertrauka - Padarykite vidinę kamerą naudodami prietaiso ritinį, kad kamera judėtų į kairę / dešinę. Tikrai sunku prisijungti prie greitkelio ar išvažiuoti iš stočių važiuoti į kairę tikrinant eismą- Padidinkite sunkumą pridėdami daugiau keleivių jutiklių, pvz., stipriai laužydami / per daug vairuodami ar keisdami kryptį ir pan. Laimės procentas turėtų būti labai paveiktas tokių dalykų pykinimas / diskomfortas. - Pridėkite daugiau važiavimo miestuose dalių, prisijungimo prie žiedinių sankryžų, sankryžų ir pan. - Sumanesnis eismas, kartais automobiliai jus partrenkia, net jei nieko blogo nepadarėte. taip pat didesnis eismas miestuose, kad būtų sunkiau lenkti tarp linijų. Puikus žaidimas apskritai. Vėlgi, grafika ir garsai yra nuostabūs. Pastaba žmonėms, turintiems problemų parkuotis puikiai!!! sustoję, eikite į meniu, išsaugokite ir išeikite, tada vėl prisijunkite prie žaidimo. Jis tai daro per pirmąsias misijas, bet po to tinkamai veikia kituose žemėlapiuose ir maršrutuose.
Ne pats geriausias, bet tikrai geras
Saunus
Man patiko šis žaidimas, vienintelė blogybė yra jo autobuso garsas
Nuostabūs valdikliai, sklandus žaidimas. Tikrai rekomenduoju kitiems jį įsigyti, nes, mano nuomone, tai iš tikrųjų atrodo tikra. Tiek daug autobusų išlaidų, o pinigų gauti tikrai lengva. Jis neužšąla. Bet aš patyriau gal klaidą ar klaidą. Nes kai noriu parkuotis į žalią stačiakampį, o parkavau puikiai, atrodo, kad žaidimas mato, kad aš dar nepastačiau. Bet apskritai tai gražus žaidimas! Tęsk!
Geras žaidimas Aš esu mergina♡♡♡♡
Kartais padeda stop zenklus prieky ir nebeleidzia vaziuot
Bus Simulator : Ultimate Simulare xdi
Nusivylė vaikas. Ar reikėjo prigrūsti tų reklamų? Vaikui kelis metus pažaidus, nebeįsijungia. (Синхронизация данных...) Sinchronizuoja, bet neužkrauna.
Noriu atnaujinimo, nes „park perfect“ nėra misija.
Bus Simulator : Ultimate Simulácie asid
Iš tiesų tai geriausias žaidimas, bet turiu su juo mažą problemą. Ar kas nors gali man pasakyti, kaip turėtumėte supakuoti tuos, kuriuos pasiekėte? Tikrai bandžiau kelis kartus, bet viskas veltui.
Man patinka šis žaidimas, bet kai žaidimas baigtas parkavimo sistema neveikia, mes negalime pastatyti automobilio, kai autobusas Stovėjimas yra linijos viduje Net tada nėra jokio veiksmo, todėl aš jam skyriau žvaigždutę prašau tai ištaisyti kuo greičiau Kol keleivis nukopijuotas, ši parkavimo sistema veikia, bet kai žaidimas tuoj baigsis, ši parkavimo sistema neveikia, išspręskite šią problemą.
Nesąmonė nes labai mažai pinigų duoda, o kainos didelės
Plss, plsss, ištaisykite klaidą stovėjimo aikštelėje maršruto pabaigoje, kuri vargina ir sumažinkite prekių bei transporto priemonės kainą arba suteikite mums didesnį atlygį skelbimuose arba važiuojant maršrutu.
Labai blogas žaidimas
Labai gražus žaidimas, daugybė klaidų pataisymų 👍
Žaidimas geras, bet reikalas tas, kad negalime statyti automobilio žaliojoje zonoje. Ištaisykite šią klaidą
Autobusų stovėjimo aikštelė neveikia tinkamai pradžios laiku, o pasibaigus kelionei neveikia, tai dar labiau erzina, dabar pataisykite greitai Kitu atveju geriausia pridėti daugiau maršrutų
Bus Simulator : Ultimate Simulazione lpka
Blogiausias visų laikų žaidimas, aš praradau visus duomenis, turiu 7 autobusus ir 7 vairuotojus, bet iš naujo įdiegiau žaidimą, turiu tik 4 autobusus ir 2 vairuotojai atkuria visus duomenis tai blogiausia programa, kurią aš kada nors mačiau
puikus žaidimas..man patinka žaidimo koncepcija.. grafika.. ir daugialypės terpės, belaidžio interneto pridėjimas.. bet norėčiau, kad radijas būtų neprisijungęs, o ne internetinis radijas. dėl to išsikrauna baterija.. ar galite pridėti žmogui patinka daryti dalykus..vaikščioti gatve, važinėti dviračiu ir pan.
R.I.P Logic 1 vyras įlipa į autobusą, o vėliau 2 vyrai pastatė Logiką
Problema ta, kad aš jau atvykau į tikslą, bet negalėjau jo užbaigti. Jau puikiai parkuojuosi, bet vis tiek nepraleis. Atsisiunčiau iš naujo, bet vis tiek tas pats... tad pataisykite tai. Man patiko šis žaidimas
Geras zaidimas patariu nesisiustii😂
Geras žaidimas, bet negali pasistatyti automobilį atvykusioje vietoje, pataisykite
Žaidimas patiko, bet ištaisykite klaidą dėl stovėjimo aikštelės ir keleivių išlipimo iš autobuso. Negaliu baigti maršruto, nes keleiviai neišlips net puikiai pasistatę stačiakampyje!! Sugadina visą patirtį!
Geras mano toks žaidimas
Puikus žaidimas, ypač po to, kai atnaujinote ir ištaisėte daugybę klaidų...nors dar yra kur tobulėti, bet apskritai tęskite darbą!!!
Sis zaidimas geras,miestai beveik ivaziavimai vienodi kaip ir autobusu stotys
Nesamone
Labai geras žaidimas, bet kai pasieksite savo tikslą, negalėsite išleisti keleivių. Maniau, kad po atnaujinimo būsiu pataisytas, bet nieko neįvyko. Pataisykite tai kuo greičiau.
3 klasės žaidimas laiko švaistymas kiekvieną kartą, kai rodo Park Here Perfectly Nežinau kaip tobulai parkuotis autobusas stovi po žalia rodykle bet nestovi ☹️😡
Nesinori žaisti
Žaidimas yra labai labai gražus, bet negalima žaisti nemokamai, keli kiti žaidimai yra nemokami kelių žaidėjų žaidimai, geriama daug žaidimo baterijos atnaujinimo klaida
Huinia Jibana
Tai gera patirtis, jei tik jie leistų mums eiti kaip dykuma, nes ji nešliaužia kaip mieganti jame skamba muzika 🎵 ir jame buvo daug srauto 🚌, tai man patinka, nes tai tarsi tikro gyvenimo patirtis, bet nežinau, kaip paleisti žmones, nes pradedu žaisti šį žaidimą, bet mes tiesiog stengsimės tai išlaikyti ir padaryti tai smagu bet kam ačiū, bet gana grubus keleivių 😒pataisyti
Autobusas stovi puikiai, bet jokio atsakymo.
Net negaliu atidaryti žaidimo, kai atidarau, jis automatiškai uždaromas, pataisykite, kitaip aš jį pašalinsiu
Žaidimas labai įdomus, bet biški vaira pasuki o, autobusas jau kitoje pusėje
Labai gera žaidimo grafika yra dievas
Lep's World Z Arkaadmängud drev