Post by knopidenolin on Feb 18, 2022 4:25:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Це може розчарувати, але якщо ви сповільнюєтеся, коли складність, здається, виграшна, зупиніться, порахуйте та сплануйте.
Мені подобається гра, але раніше я міг отримувати життя від своїх друзів у Facebook, але тепер я більше не можу їх отримувати. У мене є друзі, які грають і надсилають мені життя, але я також не можу їх отримати. У моєму відсилати та просити життя нічого немає
Наразі я не оцінюю Toy Blast, тому що я не зміг оновити та грати в нові рівні, що дуже дратує, і я готовий видалити цю гру.
Весела гра з чимало проблем. Чудово, якщо ви приєднаєтеся до команди.
Люблю цю гру. Допомагає очистити мою голову. Але де оновлення. Мені потрібно більше рівнів.
гра супер)
Ця гра в значній мірі грає гроші, якою є гра в Play Store. Я застряг на тому ж рівні протягом 3 днів, тому що відмовляюся більше витрачати. Коли монети купуються, алгоритм чи ні, який я сумніваюся, так налаштований. Гра обкрадає гравця, залишаючи 1 куб незрівнянним, тому гравці змушені витрачати більше, щоб закінчити рівень, оскільки врешті-решт розчарування візьме верх. Коли голос скаже «Хороший хід чи відмінно», додайте фразу «Додайте більше монет @ play store»
Останнє оновлення не відображається на весь екран на моєму планшеті. У моєму планшеті немає опції повороту, є лише альбомний режим.
це дуже цікава гра. рівень складності керований. Єдиним недоліком, який для мене є великим, є графіка, де слова виникають як «прекрасний» тощо, а також графіка з бульбашками. Вони дуже напружують око. Я перестав грати в candy crush з тієї ж причини. Схоже, я не буду довго грати в це через ту ж проблему.
Кожні 2 тижні ця гра оновлюється, але я завжди чекаю з 08:00, а оновлення 15:14 займають багато часу 😔😔
Я не можу оновити гру. Немає доступних оновлень
Дякую я в захваті
Toy Blast پزل ufyr
Просто супер всім раджу
Дуже захоплююча та цікава, я граю в цю гру з 2018 року і граю в неї кожен день
Відсутні мови. Незрозуміло навіщо мільйони очків, їх неможливо зберегти: ні "життя" купити, ні "золото"! Бестолкова гра. Видаляю після 2 днів використання.
Я все ще чекаю рекламованих міні-ігор. Вони були єдиною причиною, чому я встановив цю гру.
Чудова гра. АЛЕ вищі рівні іноді майже неможливо виграти, я впевнений, тому вам доведеться витрачати гроші на життя та інші предмети. Що я вважаю досить несправедливим. Деінсталював його кілька разів, але зараз я залежний. Також ви повинні мати можливість почати всю гру заново, якщо захочете, але вам не дозволять. Загалом чудова гра!
Не вдається оновити його. Не дає мені інших варіантів, крім результатів за останні пару тижнів
У гру круто грати! Я відчуваю, що одна з причин, чому я завантажив гру, — грати в рівні, подібні до рекламованих!
Дуже гарна гра, для розваги.
❤
Приємна для багатьох раундів, розслаблююча музика, гарна гра з візерунками, з яскравими кольорами
Так само, як і 95% ігор у Play Store – платіть, щоб грати. У вас швидко закінчиться все, ви програєте мільйон разів перед наступним рівнем. Після того, як ви втратите той самий рівень у 15 разів, ви захочете купити сміття, яке не витримує. Так втомилися від цих розробників, які висмоктують гроші з людей. Хотілося б, щоб не було обмеження, скільки вони можуть висмоктати з людини. сміття.
Я перебуваю на рівні 2103(!) Я оновив гру і тепер не можу грати в ландшафтному режимі, також лише 5 спроб замість необмеженої кількості життів, ваші рівні настільки важкі, і лише з 5 життями іноді потрібен тиждень, щоб пройти кожен рівень , насправді гра дозволяє мені виграти, будь ласка, поверніться до оригінальної веселої гри!
Toy Blast - 토이 블라스트 퍼즐 hkj
Просто, але складно
Мені подобається гра. Можливо, трохи забагато. Я тільки хотів би, щоб це було легше оновлювати. Іноді потрібно день або два, щоб його оновити. Навіть дотримуючись інструкцій у Google Play, і коли я знаходжу опцію оновити, вона просто відкриває гру і не оновлюється. Розчарування. Мені подобається, що деякі рівні прості, а деякі викликають. Що добре. Якби все було занадто важко, я б розчарувався. Якщо все занадто легко id набридне.
Якщо ви не платите, ви не виграєте!
Це може бути дуже складно, і деякі дошки виправлені, коли ви вперше починаєте грати, ви можете працювати з ходами, але не тоді, коли пройдете перші 100 дощок
Весело весело! На деяких рівнях я застрягну на пару днів, але ніколи не здаюся. Вчить мене залишатися рішучим. 💯💛🥰
Грав у цю гру стільки років - у мене було близько 400 бустерів - сьогодні я не знаю, чому і як це стало лише 100 бустером, дуже розчарований
Zombie Evolution: Idle Game פנאי gfwz
Мені подобається ця гра, однак, побачивши її рекламу, я був здивований, наскільки ця гра відрізняється. Оголошення показує обертову ігрову дошку, яку ви повинні спробувати обіграти, але насправді в грі немає жодного такого рівня. Я з нетерпінням чекав, що доведеться швидко думати і не дозволяти желе досягти вершини, але я не зміг цього зробити. Принаймні, щоб реклама відображала гру.
Так важко оновити. Коли вас просять оновити, ви відповідаєте так. Це перенесе вас в інше місце. До багатьох оновлень.
Спочатку я поставив цій грі 5 зірок, тому що вона починалася веселою та захоплюючою. Графіка чудова. Але після того, як ви пограли деякий час, ви зрозумієте, що гра сфальсифікована і в ній точно немає нічого випадкового. Незалежно від того, наскільки вправним ви станете, сама гра повністю контролює виграш чи поразку, те, як падають плитки, напрямок ракет, іграшкове колесо тощо. Це навмисно змушує вас витрачати свої монети та прискорювачі та спонукає вас витрачати реальні гроші для проходження рівнів.
Toy Blast Réflexion zsv
Уіііі
Чому, до біса, ти не дозволяєш мені оновлювати мої нові рівні, на які я чекав цілий день
Абсолютно залежний від цієї гри. Єдина гра, в яку я граю, і я граю вже кілька років... Я лише на рівні 4083, і я впевнений, що інші пройшли повз мене... LOL... Чудова гра ..Мені подобається, як вони додали баскетбольну річ..LOL...де ви вибираєте завдання, щоб виграти..Мені дуже подобається, як ми можемо полегшити життя..Можливо, я робив це неправильно, але я зміг лише коли-небудь надсилати життя людям, які були моїми друзями на FB.. Це зайняло цілу вічність... Хто знає скільки рівнів у цій грі?