Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:23:34 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda kļūdas punkti ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
Zombie War Idle Defense Game Jednoduché hry ojbi
Download game Zombie Idle Defense APK latest version 1.7.1b7 for android devices. Zombie Dīkstāves aizsardzība ir auto un pret zombiju spēle.
Laba spēle uz andriod... administratoram ir jāpiešķir vairāk atlīdzību un/vai balvas par labākiem sasniegumiem, pirms varu likt citiem lejupielādēt! Esmu nopircis viņu veikalu, bet tas nejauši ... smh! Joprojām laba spēle ig
Daudz reklāmu, lai darītu jebko, un tas bloķēja manu tālruni. bija jāatiestata, lai izkļūtu no reklāmas. Nav ieteicams, ja vien jums nepatīk reklāmas un problēmas.
Nekad nespēlējiet šo spēli. Es iztērēju piecus dolārus par iepakojumu, nekad neko nesaņēmu, gandrīz pirms 10 dienām prasīju atmaksu, viņi nemēģina man atdot naudu, šie cilvēki ir joks, un spēle tik un tā ir miskaste.
Zombie War Idle Defense Game Casual bils
Sufiyan
Šī spēle patika, taču viņi tikko mainīja reklāmas iestatījumus, lai jūs vairs nevarētu pēc reklāmas noklikšķināt uz X, lai to aizvērtu un saņemtu atlīdzību. Reklāma vienkārši paliek tur, atstāja to uz 5 minūtēm un neko, tāpēc bez atlīdzības, bez progresa. nav jēgas spēlēt
kāpēc notikumi man nenonāk
Man ir jāzina, kā un kur es varu iegūt VIP punktus, lai paaugstinātu savu VIP līmeni?
Es pazaudēju savu kontu, kurā ieguldīju naudu. Tagad es sāku no LVL 1 kopš pēdējās atjaunināšanas
Pazaudēju saglabāšanas spēli pēc tālruņa pārinstalēšanas
Šī spēle ir jāizņem no spēļu veikala
Kā atjaunot spēles gaitu? Facebook ir pievienots! Īpašumos redzu, ka pēdējais progress saglabāts pirms 1 mēneša!
Labākā spēle jebkad
Gg
Es nevarēju atjaunināt spēli, tāpēc, to atinstalējot un atkārtoti instalējot, visa informācija tika izdzēsta
Neļauj veikt pirkumus. Tiek bloķēta, kad skatāties reklāmu par bezmaksas privilēģijām. Neuztraucieties.
Es iedevu 3, būtu bijis vairāk, bet nevaru izveidot savienojumu ar Facebook. Un kods Es nevaru Izmantot kodus . Man patīk spēle, bet jā
pirms MF spēles sākšanas ir ziņa, ka mans konts ir apturēts.🖕
Ļoti laba spēle. Nogalina laiku. Butttt... mans facebook nevēlas izveidot saiti uz spēli . Tātad tikai 2 zvaigznes. Daudzi cilvēki par to sūdzas, ir jālabo, tad tā ir lieliska spēle!
Laba spēle, bet es nevaru izveidot saiti ar savu Facebook
Zombie War Idle Defense Game নৈমিত্তিক asg
Tas viegli ir tik labi
Jautra un aizraujoša spēle, ko jebkad esmu spēlējis...
Salds
Spēle ir jautra, vienīgais iemesls, kāpēc es piešķīru 4 zvaigznes, ir tāpēc, ka varoņu un torņu izlīdzināšana ir ļoti lēna, ja vien nemaksājat naudu.
Esmu ļoti populārs, lai zombētu izaicinājumu
Šī spēle ir tik satriecoša un tik jautra
Ļoti laba spēle
Man patīk šī spēle, kas netraucē reklāmām.
Pagaidām īkšķi.
lejupielādējiet Unofficial Guide & Walkthrough Scary Granny Game apk android, Baisā vecenītes ceļvedis. ... Zombie War: Idle Defense Game.
Pārāk atkarīgs no pirkumiem. Nav jautri. Nabadzīgs.
Spēlē online Zombie Mission 4 spēles internetā bez maksas. Šī ir labākā Zombie ... Spēles Stickman Fighter: Space War ... Spēles Zombie Idle Defense Online.
Radās kļūda ECO2, lūdzu, pārbaudiet un apstipriniet
Zombie War Idle Defense Game Nezahtjevne igre fvbb
Jaunākās BEZMAKSAS Android spēles - Androidsis
Doodle Jump Arked xmlv
Pagaidām ir labi spēlējot šo spēli, taču var būt nepieciešams grafisks un vizuāls
Pienācīga spēle, taču šķiet, ka šausmīgā lielgabala īpašā spēja neaktivizē Rediģēt Mans slikti, tā ir, jums vienkārši jāpieskaras un jāvelk apgabala efekts.