Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:26:30 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Sky Champ: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Οκ
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά παίρνουμε μόνο ένα αστέρι, αυτό δεν είναι καλό σε κάθε επίπεδο, δεν είναι εντελώς χάσιμο χρόνου
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι το καλύτερο διαστημικό παιχνίδι σκοποβολής που διατίθεται τόσο διασκεδαστικό για να τα κατοικίδια ζώα τα εξελίσσουν γύρω από το καλύτερο παιχνίδι
Sky Champ: Space Shooter Hərəkət cjla
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά όταν το κάνετε αυτό, λαμβάνετε δωρεάν power ups και κολλάει όταν μου λέει να το χρησιμοποιήσω. Ήλπιζα ότι θα μπορούσατε να το διορθώσετε. Σας ευχαριστώ!
κόλλησε στο lvl 11 για μέρες χωρίς καμία αύξηση. Τι συμβαίνει??
Ocean Is Home : Island Life Simulator સાહસિક bizb
Το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι shooter Spech
Έχει κάποια επιπλέον okimon σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση με την οποία έπαιζα, αλλά τώρα είναι πιο εύκολο να παίξω.
Sky Champ: Space Shooter Action hkag
Αυτό το παιχνίδι είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ του sky invader pokemon και του pokemon go, είναι ένα φοβερό παιχνίδι με μια καλή αρχική εισαγωγή
Νόμιζα ότι αυτό ήταν άλλο ένα rip off του Raiden. Αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ διασκεδαστικό. Μου αρέσει να αναβαθμίζω το κατοικίδιο μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστώ.
Ωραίο παιχνίδι με δίσκους
είναι εντάξει χρειάζεται καλύτερο πυροβολισμό
Διασκεδαστικό στην αρχή αλλά πολύ άπληστο και άπληστο
Υπέροχο παιχνίδι 😊
Καληνυχτα
Καλύτερα από άλλα
Διαφημίσεις, διαφημίσεις παντού.
είναι εντάξει, μου άρεσε πριν από τις πιο πρόσφατες αλλαγές, αλλά τώρα είναι πραγματικά πολύ. ήταν ωραίο να αποκτήσω δωρεάν αυγό και εξοπλισμό, έχει φύγει τώρα.
Είναι εκπληκτικό ανυπομονώ για το πλήρες παιχνίδι
Πολύ καλό
Εξαιρετικό
Μέχρι στιγμής όλα καλά, 5 μέρες μετά, όχι πάρα πολλές διαφημίσεις, χαριτωμένες εμφανίσεις
Καλό να απολαύσετε τον χρόνο σας. Στη νέα ενημέρωση δεν μπορείτε να αναβιώσετε χρησιμοποιώντας διαφημίσεις, να είστε προσεκτικοί
Great time killer Καταπληκτικό παιχνίδι Το κυριότερο είναι ότι είναι διαθέσιμο και offline και online το προτείνω σε όλους☺😊
5η αστική
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα των κουτιών δώρου. Επίσης, δεν μπορείτε να λάβετε τις ανταμοιβές με διαμάντια, χρυσό και φτερά. Όταν πεθάνω, δεν μπορώ να αναβιώσω αν δεν χρησιμοποιήσω τα διαμάντια μου. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιχνίδι.
Ουάου ωραία κατοικίδια στο παιχνίδι sky champ_
Sky.Champ.Space.Shooter
Τόσο διασκεδαστικό ένα καταπληκτικό παιχνίδι σκοπευτών και συλλεκτών κατοικίδιων, όλα σε ένα. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ελέγχει όμορφα.
Το παιχνίδι παγώνει... Τα νομίσματα γυρίζουν οτιδήποτε άλλο έχει παγώσει στην οθόνη
Ενώ πάντα χαίρομαι που βρίσκω φανταστικά shmups, ορισμένες από τις επιλογές ελέγχου είναι αδιάφορες - απλώς η επαναφορά της τοποθέτησης του δακτύλου σας κάνει το Okimon σας να αλλάζει επιθέσεις και δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Sky Champ: Space Shooter कार्रवाई ehu
Κεφάλαιο 2 και μετά, οι παίκτες πρέπει να ξοδέψουν τουλάχιστον 2 αντοχές για να παίξουν σε κάθε στάδιο, τι τρομερό... Είναι σαφές ότι αυτό το παιχνίδι αναγκάζει τους παίκτες να πληρώσουν αθόρυβα για αντικείμενα παιχνιδιού και οι διαφημίσεις είναι συντριπτικές για δωρεάν αντικείμενα. 30 δευτερόλεπτα για κάθε δωρεάν. Άλλο ένα κακό στη λίστα μου. Τα περισσότερα αστέρια που είμαι διατεθειμένος να δώσω είναι 2 αστέρια το μέγιστο. Λοιπόν, τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά είναι εδώ για να αρπάξουν τα μετρητά μας. Το λαίμαργο ξεπερνά το πάθος!
Πολύ καλό παιχνίδι και μετά όλοι Q
Χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος σουτέρ στο playstore. Παίζω για πάνω από ένα χρόνο και συνεχίζω να παίζω καθημερινά. ξοδέψτε πραγματικά χρήματα, αν θέλετε, δεν σας έχω ανάγκη ή δεν σας έχω αναγκάσει να προχωρήσετε. Πολύ προσεγμένο παιχνίδι. Μπράβο στους προγραμματιστές.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, v3ry εθιστικό, διασκεδαστικό και ευχάριστο, το προτείνω.
Πραγματικά πληρώστε για να κερδίσετε το παιχνίδι, είναι δύσκολο να αποκτήσετε όλα τα πράγματα και θα σας τροφοδοτήσει ένα σωρό διαφημίσεις
Πόλη Καλό
εεε
Sky Champ: Space Shooter Acción xvwh