Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:35:28 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
זה מאוד כיף אני יכול לשחק בו אם אני הולך ואני ברמה 99.
גֵנֵרָטוֹר מטבעות ו XP כדי ¡Bromas Epicas NERF! חינם Hack
לא נורא אבל... אתה יכול בבקשה להוסיף פרקים וליצור עוד רובים כדי להפוך את המשחק ליותר ארוך בבקשה...
משחק טוב מאוד. אני אוהב במיוחד את רמות הבונוס שבהן אתה יכול להשתמש בתחמושת חיה על המטרות הלא חושדות. מאוד מדכא, ומאוד כיף! 10/10.
משחק זבל מלא בפרסומות והתכווצות. לא כיף בכלל. אל תוריד את זה.
זה כיף אבל עדיף אם זה יאפשר לך לאסוף את הרובים והכסף שזכית בסיבוב הזה. במקום זאת הוא רוצה שתקנה.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Lomu spēles ous
NERF Epic Pranks! Aksyon eyij
NERF Epic Pranks! Darbības spēles sndo
זה היה כיף, קל לנצח. הגרפיקה הייתה סבירה. המשחק היה אותו דבר.
ממשיך להתרסק ברמה 89. לא ימשיך הלאה. בנוסף יש הרבה יותר מדי מודעות. מפסיק להפריע.
... iw.minority-game.com/epic-announces-freefortnite-cup-as-final-ios- ... /epic-games-have-made-it-impossible-to-double-pump-with-new-shotgun-nerf
"זה NERF, או כלום!" בהתחשב בעובדה ש-NERF מודאגת הרבה יותר מלספוג אותך לכסף ולהציג מודעות מאשר משחק אמיתי, אני הולך בלי כלום.
אין הרבה תוספות אז אתה לא יכול להשיג רובים המשחק הזה מבאס
אני כל כך מאוכזב מהמשחק הזה. אני אפילו לא יכול לאסוף או לפתוח את הרובים החדשים.
יכול להסתדר עם פחות באגים ופרסומות וגרפיקה טובה יותר
תוך 15 שניות מהמשחק הוא מקדם אותי לצפות במודעה בתגמול פי 5... לחצתי על 'לא' ואז הוא מציג לי מודעה שלא ניתנת לדילוג. לא משחק נהדר, פרסומות איומות.
NERF Эпические Пранки! Экшен uob
משחק מתכנת טוב מאוד אני אוהב את האנימציות
אהבתי את המשחק אבל יש יותר מדי פרסומות!!!
NERF Epic Pranks! Bob's World APK aquapark
חוזר על עצמו, מלא בפרסומות. לא יכול לשחק דקה אחת בלי שתופיע מודעה.
משחק מהנה אבל פרסומות אחרי כל פעם שאתה מנצח ברמה לא
הורדתי את המשחק לפני כמה ימים ואני לא יכול להפסיק לשחק בו, הפרסומות מאוד חוזרות על עצמן אבל אני בהחלט חושב שכדאי לך להשיג אותו. ⭐⭐⭐⭐⭐
RIP off לא יכול לפתוח מתנות שאתה מרוויח, נותן לך אפשרות לפתוח אבל לא עושה כלום.!!!! כמו כן המשחק ממשיך לקפוא. צופה בפרסומות כדי להשיג נשק אבל זה נותן את מה שהרוויח.
זה מטורף, הם רימו את הילד שלי לקבל את חבילת ה-VIP הבאה והילד לא יודע שהם יגבו שנה שלמה בבת אחת S $149. הרגע שמתי לב לטעינה המטורפת הזו לאחר שקיבלתי את חשבון הטלקו וביטלתי את החבילה מיד. הילד שלי אפילו הסיר את ההתקנה של המשחק הזה לאחר ששיחק יומיים מכיוון שזה לא היה משחק יוצא. אז ברצוני לדעת האם תחזיר חלק מהתשלום מכיוון שאיננו משתמשים יותר במשחק הזה וחייבת עבור שנה אחת
אפליקציות לאייפון NERF Epic Pranks! - Homa Games. NERF Epic Pranks! Homa Games Genre: Games Sports Action Casual Release Date: 2020-03-24 © © 2020 HASBRO
משחק טיפשי ללא מיומנות אבל עשיר בפרסומות. בלתי אפשרי להפסיד.
יש לו תקלה שהיא כל הזמן נסגרת באמצע המשחק
המשחק טוב והכל רק קצר יש לי את כל הרובים וכל הסקין וכל הריקודים והפרסומות זה לא כל כך הרבה אבל זה עדיין מחמיר
זה סופר כיף ואני לא יודע למה הרבה אנשים אומרים שיש יותר מדי פרסומות פשוט כבה את ה-Wi-Fi שלך לא יהיו יותר פרסומות
משחק טוב אבל הרובים החדשים לא נפתחים וזה רע מאוד אני נותן למשחק הזה 4 נקודות
Browse by tag: android ... Fun Race 3D · Dice Gang · Save The Girl · Fire Balls · Crash Landing 3D · Join & Clash · Cube Surfer · NERF Epic Pranks!
לא עובד המשחק הזה משחק רע
זה משחק מהנה אבל הוא ממשיך להעיף אותי החוצה אחרי שניצחתי 99
זה עוזר לך כשאתה רוצה להתבגר ולתרגל כמו ציד, זה המשחק הכי טוב
זה כיף אבל יש יותר מדי פרסומות
זה ממש תקלה ולכן אני מסיר אותו. כמו כן יש לו הרבה תוספות. בבקשה אל תקשיב לביקורות האחרות אם הם אומרים שהמשחק הזה טוב כי הוא יהיה מזויף.
הבעלים של Highgate והאם אני רוצה שיש לך את הזיכרונות הכי גרועים ו-stdr od forI עד הסוף אוכל לך לעלות בפתרון השירות כדי להיות חלק מ-s אני רוצה שתשנה את העדפות ההתראה שלך ציין את סוף השירות אנחנו יכולים הזנה וסאונד ו-stdr יש לך זכרונות גרועים יותר טובים מזה. אשמח לעזור לנו לקבל את העדכונים האחרונים במלון מקוון. אני יום טוב אנא ראה למטה את הנמען המיועד אנא צור איתנו קשר לכל שאלה או הערה אנא הרגיש שיש לי חומר גרוע
אני אוהב את המשחק הזה כל כך הרבה לפתוח את ה-10th nerf gun, למשל אם אפתח את ה- 7th nerf gun אני אקבל יותר כוח! המשחק לא היה מפגר הוא היה מבריק אני אתן לו 20/20. התחלתי את המשחק לפני 3 ימים והייתי בן 6 בערך התחלתי את המשחק!
אין הרבה מה לעשות. כל מה שאתה עושה זה פשוט לירות באקדח לעבר אדם ואז לראות ולהוסיף את החזרה שלכל רמה זה מתחיל להיות משעמם
אני כרגע ברמה 6 לא קיבלתי שום מודעות אבל אני גם לא יכול להשיג את הבלסטרים החדשים אפילו לא על נתונים
הגעתי לרמה 103 משחק כל היום חזרתי מבית הספר בא על המשחק הזה ואני הייתי ב-lvl 2 תקן את המשחק
Homa Games - New Game from Homa Games! | Facebook
אנחנו מבינים שהמפתח צריך מודעות כדי להרוויח אבל יותר מדי מודעות שמקלקלות את כל חווית המשחק זה לא בסדר. שלב בדרך כלל לוקח 10 שניות כדי להשלים וזה לוקח 30 שניות למודעה. מחזור פרסומות של 10 שניות ו-30 שניות לא בסדר. אחרת המשחק היה קל ומרגיע. מסיר התקנה.
המשחק טוב עם התמליל והגראפיקה, אבל עברתי 100 רמות ביומיים זה היה קל מדי ואני חושב שמשחקי וידאו צריכים להיות מאתגרים יותר
קל מדי. ויותר מדי פרסומות.
אני אוהב את המשחק הזה אבל האם אתה יכול להוסיף עוד ריקודים ודמויות כי כמעט קיבלתי את כל הריקודים והדמויות אני רק צריך להשיג את הדמויות והריקודים האגדיים וסיימתי אז האם תוכל להוסיף עוד דמויות וריקודים
אני ואחי הקטן אוהבים את המשחק הזה ולשנינו יש כל כך הרבה רובי Nerf. רובי Nerf והדמויות מדהימים. ואני, אחי ואחותי הגדולה תמיד צוחקים כשאנחנו רואים את האנשים האלה מתאמנים וגם כשהם עושים יוגה. זו הייתה הפעם הראשונה בה מורידים אותו וכולנו חושבים שהמשחק הזה באמת מעולה. ואנחנו לא חושבים שאי פעם נשתעמם עם המשחק המדהים הזה.
משחק טוב אבל יכול להתקלקל קצת.
זה הדבר הכי טוב ששיחקתי מזה זמן מה כי אני אוהב רובי נרף שם כיף ויש לך משהו אחר לעשות מלבד לשחק אלקטרוניקה כל היום.