Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:47:23 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה ללא הגבלה לפרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
תקן את עסקת כדור האש של באג השטן 0 dmg לבוסים
משחק נהדר!
משחק טוב, אבל אחרי עולם 1 יש עלייה תלולה בקושי, מה שבעצם אי אפשר להתקדם בלי לשלם
טוב טוב טוב
טוב
King of Defense: 타워 디펜스 게임 전략 hikg
הגנת המגדל הגרועה ביותר, ראשית אתה לא יכול לנצח את המשחק הזה (קשה רגיל) בתור F2P. זה מאלץ את השחקן לשלם. ומערכת המיזוג כל כך גרועה יש רק 3-4 שילוב? במיוחד האויבים כל כך לא מאוזנים, המגדל (הקוסם והקשת) תוקפים סביב 1,5k-2,5k והגבוהים dmg 100k (תותח) עם האויב יש HP סביב 1,5M זה כדי שבור וכאשר הם מכניסים הרבה אויבים ב-1 ליין + שמאן. איך אתה מוציא שחקנים כדי לנקות את זה? מה עוד שהפסל הזה, אחי הפסל האנושי שלו והעכב אותנו לא יעזור!
King Of Defense: Merge TD Strateške igre wff
זהו משחק ה-TD (Tower Defense) היחיד שנתקלתי בו, המאפשר לך לערום את ההגנות שלך אחת על השנייה. לייחודיות זה מקבל ממני 5 כוכבים.
הייתי לגמרי מעורב במשחק עד שפתחתי את עולם 2 וראיתי שהמגדלים לא השתנו. אני לא חושב שזה כיף לפתוח את כל התכונות הקודמות שכבר היו לך, זה מרגיש לגמרי לא מתגמל. לגמרי לא התעניינתי במשחק בידיעה שהמגדלים לא משתנים כמו ב-Realm Defense, מניח שאמשיך לחכות לעולם 7. אה והתמחור עם הגיבור היקר כרגע מטורף, 40 דולר זה הרבה יותר מדי עבור הלוחם הישן .
אני משחק טוב לבילוי בחדר ההמתנה במשרד הרופא או להרוג זמן בערב. בילו אפס עד כה וסיימו את רוב 20 הרמות הראשונות בסיוט. יגיד שתצטרכו לטחון עבור גיבורים מתקדמים יותר או לשלם. התרגום זקוק לליטוש והגיבור A. אני יכול להשתמש בקצת כוונון עדין.
המשחק יכול להיות מעולה. יש פוטנציאל להיות משחק טוב. אבל העובדה ששילמתי ולא קיבלתי את מה ששילמתי עבורו היא מאוד מתסכלת. שלא לדבר על אי אפשר לשדרג עד הסוף. לדוגמא, נדרשות 20 אבני חן סגולות כדי לשדרג, אבל אתה מרוויח מקסימום בהחזקת 15. וגם האויבים הולכים ממזרח למדי למטה ממש בלתי אפשרי אחרי רק 14 רמות. ורמות המשנה גרועות עוד יותר.
שיחק את כל משחקי KR. זה לא זלזול רק בגלל שאויבים הולכים בדרך כמו כל משחק td. הרבה קורה כאן: מפת העולם, pvp, טורניר, מצבי משחק שונים, מגדלים הניתנים לערום. בהחלט לא משעמם. רק עד lvl 11 במפת העולם. זה משחק קשה. אולי זה יהיה קשה מדי כמו שיש אומרים. מסכים שהתגמולים אינם מספיקים. מסכים גם שאתה מקבל הרבה אבני חן בכמה דולרים. שווה לנסות אם שיחקת במשחקי td אחרים. חסר הדרכה אם לא.
אני אוהב את המשחק, אבל יש בעיה אחת, תהליך השמירה לוקח כל כך הרבה זמן וגם אם יש כבר תאריך שצוין במערכת זה עדיין לא הציל את המשחק שלי ונאלץ לאבד הרבה התקדמות. אנא תקן את הבעיה הזו. כבר הוצאתי הרבה כסף על שדרוגים ולא היה אכפת לי לתמוך במפתחים של המשחק הזה.
היי, קניתי כמה פריטים, אבל בטעות טענתי מצב קודם במקום לשמור, ואני לא יכול לגשת לפריטים שלי שכבר שילמתי עליהם. בבקשה ייעץ.
למצוא
משחק פחם כל כך אוהב את זה
המשחק ממשיך לקרוס.
וואו כן
אני מצטער לומר, הדירוג של המשחק הזה לא מייצג את ההרגשה שלי אחרי 3 ימי משחק. כנראה דירוגים מזויפים, ראיתי כמה משחקים עם דירוג מזויף. ראשית, המפות הן מעטות מאוד עבור משחק הגנת מגדל, זו הסיבה שהן מקשות בצורה מעצבנת על כל שלב. כמעט כל כפתור שני במסך הבית שלך פותח דף רכישה, אחרי הרכישה, זה כל כך טיפשי! זה הכי זבל של זבל. לא אכפת לי לשלם על משחק מהנה, אבל זה בהחלט לא המשחק הזה! 1*!
משחק הגון מספיק. עם זאת, כשראיתי סרטוני YouTube, חלק מהרמות שונו מה שהופך את זה לבלתי אפשרי לנצח במצבים מסוימים
עד כה הכל טוב האפשרויות עדיין בסדר בחינם לשחק שחקנים
המשחק הזה מאוד מגוחך. כשהמשחק מתעדכן, הם הופכים את המשחק לקשה יותר מבעבר.
4 או 5 הרמות הראשונות כל כך קלות עד כדי כך שזה כמעט מעייף... כמובן שהם דוחפים לך סרטונים ואת החנות בגרון שלך עד ש... BAM... הרמה השישית כל כך קשה שכנראה תצטרך לקנות דברים כדי לנצח זה... אני אפילו לא אנסה... אנחנו יודעים איך זה נגמר. נמחק...
מבאס
המשחק הזה טוב אבל רוב הדברים הטובים נמצאים מאחורי קיר 💵. ובכן אם המשחק דורש. 1 או 2 עסקאות ig זה בסדר אבל זה דורש הרבה יותר מזה...והמחירים על חלק מהגיבורים הם הרבה יותר מדי.
אני לא אוהב את המשחק הזה ואני לא אוהב כשמפלצת כמוך גורמת למשחק הזה להיכנס לטירה שלי ולהיות מדוכאים לנצח אוף חבר'ה אל תוריד את זה זה מטומטם
זה בהחלט אחד ממשחקי ההגנה הטובים ביותר שהורדתי אי פעם
StrikeFortressBox Aksyon lzp
פרסומות יותר מדי, אבל המשחק טוב!
משחק דומה כמו kingdom rush אבל לא מספיק נדיב, רק גיבור אחד ניתן, אחרים צריכים לרכוש, מדברים על כסף, לשחק 5minit, להסיר כבר.
הכי הרבה שילם כדי לנצח במשחקי TD שאי פעם שיחקתי. העולם השני לא ניתן לשחק בכלל. כמות hp ל-dmg היא מגוחכת. אויב 500000 כ"ס עם 2 קשתים dmg LMAO
זה משחק osm, מאוד נהניתי ממנו בהסגר
King Of Defense: Merge TD სტრატეგია jwf
זה שונה מ-TD אחרים שאני אוהב. זה כיף
אני אתן 5 כוכבים כשאני מוסיף שרת דיסקורד למשחק הזה חחח
המשחק טוב וכיף לתת עליו זמן אבל הבעיה היחידה שלי היא שאחרי רמה 14 זה ממש בלתי אפשרי לקבל 3 כוכבים, אלא אם כן הוצאת על זה כסף.
מעולה אני אוהב את זה זה מרוקן את הסוללה מהר יותר
4S לעת עתה חולה לשנות את זה למועד מאוחר יותר
עדכן רק מפה אחת מה לעזאזל
לא מופעלים סרטונים לאחר העדכון.
משחק עם המון פוטנציאל אבל נכשל בעניינים חשובים. F2p מעניין אבל בלתי אפשרי. בסך הכל המשחק לא קל להעביר אותו אני הכי אוהב. צריך קצת שכל וסבלנות. אבל בעיות עצומות הן ב-p2p שידוכים, גם אם תקנו גיבורים תקבלו יריבים בלתי אפשריים לא משנה כמה נמוך בדירוג אתם, זה טיפשי בטירוף. חוקי הטורניר הם שני גיבורים ספציפיים, הראשון בדירוג הוא עם גיבורים שונים? 100 רמות, בלי להאיץ זה 4 שעות אבל הבחור הראשון שיחק 8-10 שעות?
תעתיק מיד אחורה
הקדוג
קצת בוז 👎
שיחקתי בו בעבר ואני חייב להודות שהייתי כל כך מרוצה. לא יודע מה קורה לגרסה החדשה כי בכל פעם שאני לוחץ על האפליקציה היא לא תיפתח במקום זאת היא יוצאת מעצמה. אני פשוט לא יודע אם הבעיה הייתה בטלפון שלי או באפליקציה מקווה שאוכל לשחק אותה שוב
תקן את הבאג קורס את המשחק 15 דקות דק אני אשים 5
זה טוב אבל קשה יותר לפתוח רמה חדשה.
טקסטים איומים, אנגלית איומה, מאוד תלוי בפרסומות מכיוון שאתה צריך לצפות במודעות אינסופיות כדי לעשות משהו במשחק או ב-p2w ofc. גרוע מכולם לא ניתן לשמור התקדמות! אפשרות ה"גיבוי" שלך נתקעת בכל פעם שאתה מנסה לגבות משהו שנראה שם קוסמטי באותה מידה, אי אפשר להחליף בטאבלט כדי לשחק בצורה נוחה יותר כי המשחק מתחיל מחדש גם אם אתה מנסה להמשיך מהמקום שהשארת עם שירותי Google Play. הפוך אותו לנגן כדי להחליף מכשירים ובאמולטורים במחשב כאשר אין סוללה ffs 2021 שלו !!
King Of Defense: Merge TD Strategie cfgr
משחק טוב
למשחק יש פוטנציאל אמיתי, זה משחק TD מוצק אבל עסקאות המיקרו הן קצת הרבה... אני יכול לשלם כדי להסיר מודעות אבל זה רק עניין זמני. ישנם 3 סוגים של מכשפות מטבעות פרימיום זה לא באמת דבר טוב. אתה יכול להרוויח חלק מהמטבע על ידי השלמת אתגרים אבל כדי לקבל את מלוא הסכום אתה צריך לצפות במודעה אחרי כל אתגר.... יש הרבה אתגרים. סכימת המונטיזציה במשחק הזה היא די מטורפת. זה משדר אווירה מאוד רעב לכסף אבל זה משחק בסדר O/A