Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:53:18 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS Strategija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS Strategija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS Strategija 2022 version ▞▞▞
1 звездица за уништавање ове прелепе игре..превише надоградњи са превише јединица
Много волим ову игру. Нуди добро искуство играња. Да Бог не уништи ову лепоту и савршенство.
Зашто то није ново ажурирање најновијих хероја у вашој игри...за разлику од онога што је виђено на неким јутјуб стримерима.....Волим да нови хероји то користе у игрици...али ја сам још увек чекате овај пут када сте објавили нова ажурирања за Андроид?
Ово је сјајна игра. Графика изгледа одлично, и прилично је добра у смислу брзине. Али постоји један ниво који једноставно не могу да победим. Не даје ми довољно времена. Иначе, одлична игра.
Хероји су пуштени, 5 звездица као што је обећано од јула, хвала вам момци. Настави са добрим радом.
Игра је невероватна иако бих лично желео неке додатне измене у игри као што је 1. Смањење времена турнира и борби 2 на 2 на 30 минута 2. Алтернативни налог попут оног за изградњу база и организовање ратова кланова сличних ЦоЦ-у са још бољим додати као стварање одбрамбених трупа за наше сопствене базе и њихово распоређивање око базе.
"Плати за победу", превише, не могу да лупам по контејнерима. Сада се све ради о појачању.
Одлична игра, али је фрустрирајуће када покушавате да изградите своју базу и одједном непријатељ напада ратним бродовима и хеликоптерима. Као колико ресурса имају! Ја унапређујем и покушавам да окупим своју војску, а они имају ваздушне базе и морнарицу? Хајде човече!
Молим вас, контејнер великих ресурса који се даје на почетку битке је добар, али на крају није добар јер доминантни играч узима све ресурсе и оставља противника без ичега, ако можете зауставити дистрибуцију великог контејнера са ресурсима после 10 минута Хвала.
Добра игра, али имам замерке. Тренутно сам на турнирима сребрне лиге и играм 30 утакмица и моја позиција је 44. Баш јутрос ме турнири одбијају, стално говоре да су турнири завршени, али моја позиција и даље пада, сада на 50. Али турнири остају 9 дана док се не заврше. Молим вас, не могу тек тако да га добијем, зашто не могу да играм.
Одлицна игра.Придрузитесе цлану "Краљевина Србија".
Art of War 3: RTS stratégie Strategické hkj
Када дођете до 2в2, игра постаје веома добра и конкурентна. Ово је одлична стратешка игра!
Здраво тим за игре опреме, требало би да повећате награду и кредит за освајање након ПвП-а јер је у поређењу са повећањем трошкова, трошковима надоградње и трошковима вештина превише. Због чега је игра потпуно пристрасна за плаћене играче. Имали су толико предности. Слободни играчи само пате. А ако бесплатни играчи такође имају више кредита, играће више и то ће повећати активност играча у игри. Хвала вам.
Свиђа ми се, само ми се не свиђају делови у кампањи који стално повлаче твоју камеру, требало би само да пишти и да је обележи на мапи, можда дијалог уз то, али осим тога, свиђа ми се. Можда се поклапам са људима који имају већи избор арсенала од мене, и неки то могу видети као проблем, али да, некако је лол. Све у свему, хвала на овом покушају, али има простора за побољшање.
Фантастичан стил игре Гаме Плаи, враћа ме у старе дане Ред Алерт. Може бити тешко у ПвП-у, али радите у Цооп-у са другим играчима да бисте научили конопце.
Добра је игра и такође одаје носталгичну атмосферу, подсећа ме на прву Арт оф Вар, а затим Арт оф Вар 2: Ослобођење Перуа. Наставите са добрим радом!
Игра изазива зависност. Свиђа ми се. Али након ажурирања више не могу да примам контејнере тако што их снимам. Зашто?
Стално улазим у пвп битке против људи који могу пребрзо произвести превише јединица и превише зграда и ресурса. Оно што мислим је да ме стално нападају играчи који користе борбена возила у року од 5 минута од почетка борбе. Стално видим огромне непријатељске базе у истом временском оквиру. Ја сам само играч 8. нивоа. Програмери тврде да одговарају играчима по нивоу, зар не?
아트 오브 워 3:온라인 실시간 RTS 전쟁 전략 게임 전략 anl
Да ли је ово старо црвено упозорење, али екстремније? Изгледа прилично добро ох и још једна ствар коју би вероватно требало да олакшате зумирање или би људи вероватно требало да буду мало већи, али генерално веома добри
Art Of War 3: Strategi RTS PvP Strategi daiw
Игра је одлична, играм арт оф вар од малих ногу и сада је надоградили још боље😍, али проблем је што не можете да ћаскате са неким 🧐
Играо сам ову игру када сам био у средњој школи са својим другарима. Веома је привлачна и испуњена стратегијом борбе и напада на непријатеља користећи нашу сопствену идеју. Хаха! Али сада је нова верзија ове игре онлајн изазов, тако да је разлика.
Црвено упозорење за телефоне. То није коштало много. Дивно Озбиљно, то је добра игра, али је лоше избалансирана због веома великог П2В утицаја у ПВП-у. Кампања је сјајна забавна и напредак би био у реду да није тако скуп/временски. Упркос ономе што многи људи овде говоре, сервери су невероватно стабилни, ако се смрзавате и прекидате везу, то је ваш интернет. Програмери, размислите о томе да ово буде плаћена игра и одбаците П2В модел! Овде имате потенцијални драгуљ!
Игра је одлична, нећу лагати, потребно је мало више подешавања контроле јер је у овом тренутку прилично чудна или незграпна. Друга ствар је чињеница да не можете да играте кампању и било који други режим за једног играча без вифи-а, зар не можемо да имамо барем детаљно објашњење зашто не можемо да играмо ван мреже?
Добра графика и пристојне контроле за мобилни ртс. Али проводаџисање је смешно. Ако победите превише, они вас супротставе смешно напредном противнику, који има више јединица на располагању и већу војну капу! И то поред веће штете, здравља, брзине, брзине регрутовања итд. Изграђен је на механизму фрустрације да натера људе да уложе новац у игру. То је стратегија ниског нивоа. НЕ бих препоручио ако тражите забавну и такмичарску игру. Какво губљење потенцијала!
Игрица је супер али 4 звездице јер нема Српског језика.
Одлицно
То је сјајна игра, плус свиђа ми се начин на који добијате злато за ажурирање ове игре, није много игара као што је ова, али изгубио сам све своје податке, тако да сада морам поново да играм све мисије Пс Сјајан сам у игри У сваком случају
Супер је игра
Добра игра
Обожавам ове игрице, заиста су као алтернатива играма Цомманд анд Цонкуер, али проблем је да треба додати ћаскање у пвп битци, волим ако желим да играм са четовима од стране људи. Такође, потребне су опције микрофона. Ово су ААА игре. Златници могу бити досадни, потребно им је ажурирање као што је смањење златника у куповини апликација. Такође, потребно је 4 играча. Волим ако играм као играчи и играчи против непријатељских играча и непријатељских играча. Надам се следећем ажурирању, надамо се.
Добр9 урадјен9 као генерали
Молим вас, додајте прилагођени режим. Говорио сам ове прве године да је сада веома заморно увек играти ранг адд цустом тако да можемо да играмо без стреса без губљења вр или звезда
Siege Castles Stratégie cns
добра игра али сада сам пробао глобални фигхит и онда је игра стала током учитавања и није битно колико пута је затворим и поново отворим, приказује исту страницу.
Слично као Дуне итд. У суштини добро. Не исплати се играти. Али не бисте желели да идете дугим путем да бисте урадили све надоградње јер би то могло да потраје буквално годинама. Каснији нивои су прилично немогући без надоградње. Што је на неки начин добро јер омогућава напредак. Међутим, потребан вам је непрекидан интернет да бисте играли. Не постоји опција за чување на средњем нивоу. Можете доделити само 3 групе јединица. Прича је сјајна. Не могу прескочити упутства на нивоу. А повремено се јединице заглаве у круговима.
Одлична игра!, пуна је узбуђења, уживао сам у свакој секунди, игра је пуна узбуђења! Са различитим сортама које можете изабрати! То је као тајкун, али за више играча је сјајно! 👍
Art of War 3: RTS stratégiai Stratégiai játékok ousz
Лепа игра, али потребне су неке промене 💖💖
Од последњег ажурирања је Море за играче који купују. Смањење броја различитих станица помаже играчима који купују. Није фер. Играчи који сада користе нуклеарке немају појма како да победе, па зато користе нуклеарно оружје. Морате избацити ту опцију. Више није интересантно. Сада долазе до губитка битке ако не нападнете. Играчи вишег ранга настављају да нападају и стога морају да се бране и нападају. Зашто не одржите једноставно као што је било на почетку. И даље је занимљиво без нуклеарки или борбеног времена.