(Android) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games coduri glitch taste
Feb 18, 2022 13:59:19 GMT 8
Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 13:59:19 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch taste ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
Îmi place foarte mult acest joc, tot ce urăsc sunt reclamele. Sunt atât de multe reclame! De fiecare dată când termin un slime, întotdeauna apare o reclamă. Îmi place de fapt acest joc, dar reclamele sunt singurul lucru care mă deranjează. Dacă puteți remedia problema cu anunțurile, VĂ RUGĂM SĂ O REPARAȚI. Există multe reclame. Totuși, îmi place jocul. Dar vă rugăm să remediați problema cu anunțurile.😃
De la acest joc mi-a trecut frica de slime
Instalați aplicația asta e anti stres o ador nu ocupa mult spațiu.e perfectă!❤🦄 Instala this app! Tism
💗👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️
E cel mai tare joc ever Lași juca și în baie😁😁
Îmi place foarte mult acest joc, dar doar reclamele au prea multe reclame
Nota 5
E foarte fain!!!
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Turmush tarzi dgi
ii dau 4 stele deoarece nu merge sa faci bule in slime☺
Super cool are multe alte tipuri de slime. Îmi place, ar trebui să-l descărcați cool
Aplicația este în regulă. Este decent. Copiilor mai mici probabil le va plăcea mai mult. Poți să-ți faci propriul slime și să adaugi propriile tale culori și sclipici și chestii, așa că e frumos. Sunt reclame, dar nu sunt atroce ca unele aplicații.
Este atât de relaxant. Chiar dacă mă dor brațele, acest joc de slime este bomba. Edit: această aplicație s-a schimbat mult în ultimii doi ani și este mai complexă decât înainte. Este... ok cred.Dacă ați văzut această recenzie înainte, veți observa că mi-am schimbat evaluarea de la 5 la 3. S-ar putea să continui să folosesc această aplicație... poate. Dacă ar fi să aleg ce versiune este mai bună, probabil că aș spune versiunea veche/2019. Dacă vă place aplicația, atunci este bine dacă nu vă este bine. Sunt la mijloc.⬅
Îmi place acest joc pentru că are o grafică grozavă și multe opțiuni din care să aleg și acesta este un alt motiv pentru care îmi place acest joc pentru că poți fi creativ și făcând o mulțime de slim-uri și acest joc creează dependență, așa că îl recomand și, de asemenea, îl elimin. unele dintre reclame pentru că atunci când te joci cu slime, le faci să iasă doar după ce te-ai jucat cu slime-ul tău de 2 ori, așa că te rog elimina asta.
Un joc bun... dar sunt MUMUL prea multe reclame.
Deci este un fel de bine, dar există o mulțime de reclame pe care le urăsc și nu vreau să cheltuiesc bani pentru nicio reclamă, dar vă rog să scăpați de ele!!
imi place da pentru ea miam sters toate jocurile mele doar pentru un slime sunt foarte suparata 😡😠😠😡 dar asa imi place iam dat Patru dar nu merita nici trei
a fost distractiv la început, dar l-am terminat în 3 ore și jocul este puțin greșit
Super Slime Simulator: つい触りたくなるASMR・DIYゲーム ライフスタイル jkr
Nu m-am mai jucat de ceva vreme, dar iubesc acest joc, mă relaxează cu adevărat și de data aceasta îl voi păstra pe dispozitivul meu, vă mulțumesc foarte mult că ați creat acest joc! Ultima dată când am jucat am fost super impresionat de el, iar acum că m-am întors la el îmi amintesc toată distracția, mulțumesc! Pa multumesc inca o data
Nu Prea Tare Si Decit 4 Stele Imi Place
Nu are niciun sens
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Životni stil smx
Este super ok ❄️te relaxează și este bună mai ales când te plictisești 😶dar nu știu ce sa zic..... Dar o recomand
Mă jucam și este o aplicație UIMIZĂ, dar a început să redea această melodie aleatorie, a fost liniștitor și totul, dar nu s-a oprit până când am șters jocul. A fost foarte enervant și era chiar Kate când nu am voie să mă trezesc și cântecul a fost atât de tare!
E 🔥 aplicația🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Nu e nici foarte interesant și nici
este foarte frumos jocul asta va propun sa vil descarcati e foarte tare
Îmi place atât de mult acest joc, dar i-am dat un 4 și are o mulțime de plus
Acest joc este atât de distractiv!! Dar este atât de greu să găsești lucruri bune în cufere 😕
Cam plictisitor. (Să nu fiu răutăcios sau nimic) WAYYYY prea multe reclame. Aș fi putut continua să joc acele jocuri dacă nu m-ar fi făcut să mă dau afară. Poate că ar trebui să încetinești cu reclamele, cum ar fi doamnă/bărbat înfometat de bani, dar cred că e în regulă ce am jucat doar câteva minute. Am cam terminat jocul. (Nu pe deplin) Cred că am terminat! Faceți mai multe lucruri de făcut și mai puține reclame vor fi grozave.
Cateau Aventura smip
A fost un joc grozav! Mi-a plăcut, dar reclamele au fost destul de enervante și pot înțelege dacă aveți nevoie de puține informații, dar confidențialitatea noastră este importantă pentru noi și scurgerea este și mai rău. Încercați să obțineți cât mai puține informații pe cât puteți vedea ce ne place! Dacă ești o persoană drăguță și ai făcut un joc, atunci e grozav. Aș dori să văd un magazin pentru a ne cheltui banii, apoi plicuri mici (cum ar fi un magazin de slime, astfel încât oamenii să poată vinde că sunt slime)
asta a fost îngrozitor... efectele sonore pentru slime a fost dezgustătoare și foarte inexacte. rețetele de slime erau greșite și totul a fost pur și simplu dezamăgitor. Nu as recomanda niciodata
Când jucam acest joc, am văzut o cameră web cu o lanternă ca în toate bolurile de slime. Dacă doriți să o încercați, accesați galeria din aplicație și faceți clic pe orice bol de slime (pentru a vedea mai bine, faceți clic pe culori strălucitoare). Și vei vedea o lanternă. SUNT SUPER SPERIAT. NU RECOMAND DELOC ACEST JOC. daca vezi asa ceva, reda-ma. Fii în siguranță.
O A.D.O.R!O Ador!
.. .
zici că e slime adevărată doar că nu se merită 4 stele în nici un caz nu merită 5 stele pentru că nu se merită
Faină😐
Îmi place să mă joc așa ceva vă dau 5 stele fiincă îmi place să creez slimeuri bună idee ai făcut aplicația acesta îmi place foarte mult că cumpăr slimuri că nu unul singur mai sunt mândru de tine.
E smecher
Este un doi pentru că este doar o reclamă un joc jocul este o reclamă Primesc O MONEDA ȘI Anunț dar este distractiv Nu vorbesc când îl joc, sunt la fel ca SLIME SLIME SLIME!!!!!!
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games 生活品味 eky
Este cam plictisitor das tot acceptabil
E ok nu e foarte satisfying mai bine iti iei slimeuri in real
este tare tare!! iti poti alege propriile culori, sclipici si slime chiar si in fiecare noua zi, poti obtine noi slim-uri, culori si sclipici, poti face si asta prin obtinerea de o mie de monede!!!!!
Are o mulțime de reclame și nici măcar nu este satisfăcătoare. M-am distrat puțin, iar verișoarei mele i-a plăcut. Asta e tot
Slim-urile m-au făcut să vreau să vomit. Păreau dezgustător. Aplicația nu oferă aceeași experiență ca slime real. Nu aș recomanda deloc această aplicație. Simt că a-i acorda o stea o evaluează prea sus.
Super mi lam pus acum 5minute si deja miam gasit o ocupatie sami fac un slime daca vreti sa le faceti gasti foarte usor pe net
Îmi place acest joc, dar cred că ar trebui să scoată cu siguranță câte adaosuri pun, pentru ca cei care nu vor să plătească să nu aibă adăugiri. Dar în afară de asta îmi place acest joc și cred că minijocurile sunt foarte distractive😊