Post by exinkohaca on Feb 18, 2022 14:02:23 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много злато ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Добра игра, твърде много реклами в нея, но ако рекламите бъдат премахнати, бих й дал 5 звезди.
всичко е наред имам предвид, че има много имам предвид МНОГО реклами също така не правиш много, натискаш екрана и това наистина е всичко от положителната страна това е добър убиец на времето, но не и моят вид игра
Обичам го! Можете да натиснете мястото, за да контролирате мизелите и това е забавно! Много е упорита работа, но ви забавлява! Обичам го VOODOO, направете повече, моля!
Planet of Cubes Survival Craft. Бесплатно · Planet Craft: Mine Block Craft. Бесплатно ... Bomber Bomberman! Бесплатно
Повече реклами, отколкото игра Актуализация Искате ли да избегнете реклами? Просто поставете телефона си в самолетен режим или ако е на таблет, изключете wifi след изтегляне. Вие заобикаляте рекламите.
Играта е уникална като концепция и доста забавна, но има някои нежелани грешки, нарушаващи играта. Например, един, който срещах многократно, е, когато планетата беше само на един удар и всяка ракета щеше да пропусне целта и в крайна сметка ще създаде тази масивна, изоставаща спирала около малката планета. Единственият изход беше да нулирате приложението (което нулира напълно планетата) и да се молите това да не се случи отново. Не страхотно.
играта се провали толкова много, че не е смешно, имах 3 престижни кораба и ме връщаше на ниво едно НЯКОЛКО пъти с ВСИЧКИТЕ ми покачвания на нива, играта е забавна, просто обърква много
Добре, но се нуждае от някои поправки с рекламите и плащането и времето, прекарано на всяко ниво, за показване на къде или на какво ниво сте.
След 3-то рестартиране планетата няма да изскочи, но все още мога да се сбогувам с неща и да хабя скъпоценни камъни.
Жената на посланика by Jennifer Steil | Goodreads
Ако има толкова много реклами, тогава изключете вашия frikin wifi или данни на такъв идиот
Забавна игра, продължава да рестартира телефона ми. Трябва да се деинсталира. Ще го преинсталирам след като го оправят.
Planet Bomber! アーケード ora
всичко е наред. зле да играя с него, докато не ми омръзне. обичам рекламите. кара те да искаш да останеш с играта възможно най-дълго!
Страхотна игра, достатъчно лесна за игра, просто не можах да вляза поради всичките глупави реклами, след като всяка откачена планета започне да бум, има още една страхотна реклама, която прави играта не забавна
Обичам тази игра, просто има много реклами, моля, направете я, за да има по-малко реклами или ще напусна тази игра и не, не искам да давам пари на хората, които са направили тази игра
1st Дава възможност за плащане за блокиране на реклами, но не позволява да го купите. 2nd ви позволява да купувате в игрова валута, но не ви я дава. 3rd ви позволява да се абонирате месечно, за да деактивирате добавките, които получавате във валутата на играта и ексклузивите, но не правите това, което казва. Vodoo е EA на мобилните игри
Между другото, ако има твърде много реклами, просто изключете вашия wi-fi, това помага много и по-малко забавяне, между другото тази игра е страхотен губител на време.
Planet Bomber! ஆர்கேட் vtiu
Удивително е, че можете лесно да получите ново оръжие и можете да получите ъпгрейди за вашите ракети и аз го играя от 3 месеца и го харесвам, единственото нещо, което ме притеснява е, че има много добавки, така че давам това е 5 звезди.
Като цяло играта е добра, но честотата на рекламите я уби за мен. Разбирам приходите от реклами и всичко, но след всяко ниво е смешно.
Това е добра игра, която е невероятно смешна, за да е проста
Включване на известията. Subnautica Below Zero: "chill" stream on a snowy alien planet. VTOL VR: Counter bomber success!
Играх го до ниво 100, само за да видя колко силен мога да го получа. Рестартират те!! Това е напълно безсмислено и загуба на време
Обичам го. Единственото нещо, което искам да кажа, е твърде лесно от lvl 100 и нагоре. Мога просто да докосна на едно място и да стигна до сърцевината за 10 -15 секунди. Разработчици, трябва да добавите твърдост към различни части на планетата. Не на слоеве, а на различни места. Освен това нямам други проблеми.
... Android, Windows with Rechargeable Battery, Blue Switch-White | RK61 ... Kludge RK61 is a very cheap mechanical keyboard | China Planet
Става скучно бързо, но е интересна концепция. Някои хора може да харесат това, но няма много какво да се прави в тази игра и е доста скучна.
Доста забавно мога да премахна реклами, като изключа wi-fi и данни. Иска ми се да мога да експериментирам с определени настройки като гравитацията. Но това е много приятна игра.🙂
Страхотна игра, но рекламите не само се случват твърде често, но понякога X върху тях е трудно да се натисне. Препоръчвам да изберете реклами, които нямат малки Х.
Няма смисъл да получавате опцията да гледате и реклама да се удвоява и когато щракнете върху вземете просто, ще ви отведе до реклама, просто няма смисъл просто няма реклами само когато получите двойно не просто вземете просто ahhhhhh...
Equipped with your legendary jackhammer, and a bit of TNT, dig your way down into the puzzling underground caves of an hazardous alien planet abounding in
Тази игра е доста интересна и може да се играе от където и да сте..... Така че бих я препоръчал на всички геймъри, които обичат да играят игри, ако сте навън ......
Супер проста игра с докосване на празен ход, която, както всички други игри на Voodoo очевидно, има толкова много реклами, че не можете да играете играта, без постоянно да бъдете прекъсвани.
След като излезете и се върнете, печелите офлайн монети. Опцията да получите 2 пъти чрез гледане на реклама не работи.Ще преглеждате 40-секундна реклама и ще получите 0 монети, така че не само не получавате 2x, но дори не получавате това, което сте спечелили по право, докато сте офлайн...
Тази игра е много пристрастяваща, но има твърде много добавки, почти всяка планета, която унищожите, получавате още една след друга и още една е много досадна, така че ако сте съвсем нормални с добавки, продължете и опитайте.
Добра игра, но оценявам това приложение с 4 звезди, защото всеки път, когато убиете планета, това добавя, но не добавя, произволно добра игра
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi bjcw
Вярно е, след като всяко ниво е реклама, бих могъл да заложа на него и да спечеля, доста стандартен геймплей, освен че трябва, но някои неща, целта е много ужасна, но ако нямате нищо против е приличен, предполагам
Всеки път, когато унищожите планета, тя пуска глупава реклама и след рекламата не можете да продължите към следващата планета, без да рестартирате приложението. Единственият начин да продължите с планетата, без това да се случи, е да победите планетата за рекордно време. Например вложих всички пари във властта, след което използвах бомба за копаене, за да направя кратка работа на шефа с въртящи се бариери за непобедимост. >5 секунди. Редактиране: в много, МНОГО редки случаи можете да получите реклама за покер, която не се забърква със следващата планета.
За хората, които казват, че нямате контрол над бомбите, вие трябва да купите контрола, изравнявате го като всичко останало в играта, пич перфектно и можете да получите контрол над него
Забавна игра и пристрастяваща игра, най-добрата част е, когато открих проблем с парите и сега съм престижен 16 за 5 дни и едно последно нещо, деактивирах рекламите ви, за да не печелите пари от това, направих резервно копие, така че ако трябваше да го актуализираш, за да коригираш тези твои проблеми. Имам резервно копие.
Odessa Sea - Dirk Pitt #24 - Goodreads
Играта е забавна само да се забърквам, но всеки път, когато гледам добавянето за удвояване на печалбите офлайн, изглежда никога не ми ги дава. Някак куц и прави играта бавна.
Играта е невероятна..... Ако хората се ядосват за реклами, тогава използвайте самолетен режим..... Но най-добрият симулатор, който някога съм играл!!!
Хубаво преминаване. Намаляване с една звезда, за да накара разработчика да добави автоматичния стартер за бомби от ниво 1 до 30 автоматично, след като хората достигнат ниво 60 или така.
За тези, които се оплакват от геймплея, на първо място играта е предназначена да играе чрез надграждане до по-добри сили като гравитация и скорост на зараждане и точност, надграждането на гравитацията ще накара ракетите да летят по-правилно, а скоростта на зараждане увеличава броя на ракетите, а точността и мощността са обяснителни. Играта е много забавна и може да експериментира с това кои сили да надстроите първо и кои не. Много забавна игра.
Planet Bomber! Žaid. automat. fdo
Planet Bomber! እንቅስቃሴ ያለባቸው tlev