Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:06:18 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
Μου έχει σπάσει τα νεύρα είμαι εδώ και μια εβδομάδα στην ίδια πίστα δεν βγαίνει με τίποτα μόνο να πληρώσεις ότι το διαγράψω όπως το πάνε 🤬🤬🤬
Τέλειο!
... και επαγγελματικής κάρτας με ειδική εκτύπωση τοπικό uv για την εταιρεία GardenScapes. Date: 2016; Categories: GRAPHIC DESIGN; Client: GARDEN SCAPES
Συμβουλή.... μη το βάλετε γιατί ενώ είναι ωραίο παιχνίδι σε αφήνει πολλές μέρες στην ίδια πίστα κάνοντας μπαμ ότι ζητάει λεφτά! Είμαι σε μια πίστα τουλάχιστον μια βδομάδα χάνοντας πολλά events !!! Απαράδεκτο ! Οκ θέλετε λεφτά αλλά μην το κάνετε τόσο φανερό !
Προσπαθώ να κατεβάσω το παιχνίδι σε καινούργιο κινητό και μου δείχνει το ίδιο αλλά με παζολ.. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω το έπαιζα ασταμάτητα και τώρα δεν το βρήσκω το ίδιο να παίξω στο καινούργιο κινητο... τέλειο του έβαλα. ένα στεράκι μόνο για αυτό το λόγο.
Καθηλωτικο
Τελειο!!!!!!!!
Από τότε που έκανα αναβάθμιση όλο με πετάει έξω ,είπαμε να παίξουμε όχι να μας σπάσουμε τα νεύρα, διορθώστε το
Ωραιο παιχνιδι..
Gardenscapes Dažādas spēles srhl
Τελιοοοοο
Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ απογοητευμένος που παίζω αυτό το παιχνίδι. Πρόσφατα κέρδισα ένα κόκκινο σκληρό επίπεδο χρησιμοποιώντας τα επιπλέον νομίσματά μου για να ολοκληρώσω. Νίκησα. Συνέχισα για να παίξω στο επόμενο επίπεδο και εν αγνοία μου με έκανε να ξεκινήσω το ίδιο επίπεδο ξανά από την αρχή χωρίς τα νομίσματα που είχα αποθηκεύσει προηγουμένως. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έχω χάσει και βραβεία με τον καιρό. αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε τα νομίσματά μου και με κράτησε στο ίδιο επίπεδο ακόμα και όταν κερδίζω. ΟΧ!
Gardenscapes Santai tjm
Κολλημααα
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά κάποιοι από τους τρόπους που είχα τουλάχιστον 800 νομίσματα χάθηκαν. Δεν μπορώ να έχω υποστήριξη για να βοηθήσω
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΠΙΑ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να μάθετε κόλπα για τα Gardenscapes με τα οποία θα προχωρήσετε με καλύτερο τρόπο χωρίς τόσο κόπο μεταξύ των
Gardenscapes Jednoduché hry fxlt
Συνέχεια λέτε για αναβάθμιση ενώ είναι ωραίο παιχνίδι το χαλάει αυτό
Δεν έχω καταφέρει να μπω ούτε μία φορά σήμερα. Συνέχεια με πετάει έξω από την εφαρμογή
Μου αρέσουν οι ενημερώσεις και πόσο σε βοηθάει το παιχνίδι τώρα. Εάν κολλήσετε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να το ξεπεράσετε τώρα. Όταν παλιότερα μπορούσες να μείνεις κολλημένος για μέρες και σχεδόν ποτέ να μην μπορείς να παίξεις το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ καλύτερο από ό,τι στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ που απαντήσατε στην τελευταία μου κριτική και συνεχίστε την καλή δουλειά!! Τόσο διασκεδαστικό!
υπέροχο μικρό παιχνίδι για να περάσει ο χρόνος μακριά ανυπομονώ να δω πώς μοιάζει ολόκληρη η σκηνή αν σας κρατά το ενδιαφέρον για ώρες
Μερικές πιστές είναι πολύ δύσκολες και σε εκνευρίζουν
Μου αρέσει να παίζω. Μισώ τις συνεχείς ενημερώσεις που χρειάζονται. Αν συνεχίσω να ενημερώνομαι, απλώς θα διαγράψω το παιχνίδι. Είναι πόνος να ενημερώνεσαι κάθε λίγες μέρες ή και εβδομάδες.
Κράσαρει.. Όταν φτάνεις στο σημείο που σε ενημερώνει για ένα ναυάγιο σου ζητάει να πατήσεις να δεις κάποια διακοσμητικά.. Εκεί μπλοκάρει και σε πετάει έξω...δεν είναι πολύ μακριά από την αρχή του παιχνιδιού..
Δεν είναι αυτό που διαφημίζει...μην το κατεβάσετε...
Τέλειο παιχνίδι 👍👍👍👍 καλό
Είναι πολύ καλό παιχνίδι
Ωραιο παιχνίδι,,αλλα δυσκολευει πάρα πολύ συν οτι τελειώνουν οι ζωές γρήγορα
Πώς μπορούμε να μεταφέρουμε την πρόοδό μας σε μια νέα συσκευή; Το Apk δεν λειτούργησε. Σας ευχαριστώ.
Τον τελευταίο καιρό ο ημερήσιος τροχός μπόνους δεν εμφανίζεται και επίσης όταν κάνω τους πίνακες πρόκλησης δεν μου αρέσει πολύ το πώς μπορεί να αφαιρέσει μια ζωή και όλα τα δυνατά σου αν δεν το προσπεράσεις. Οι σανίδες είναι γελοία σκληρές με πολύ περιορισμένες κινήσεις και πρέπει να παίξετε τόσα πολλά επίπεδα για να μπορέσετε να λάβετε ανταμοιβές, ώστε να μην μπορείτε καν να περάσετε μια ολόκληρη σεζόν εκτός και αν δεν έχετε ζωή και αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι🙄
Ocean Is Home : Island Life Simulator Nuotykių ilkp
Χαλαρωτικο
Δεν είμαι μόνος φαίνεται, αφού διάβασα άλλες κριτικές. Κατέβασα αυτό το παιχνίδι επειδή έμοιαζε με ένα ωραίο παιχνίδι επίλυσης προβλημάτων, αλλά είναι μόνο ένα από αυτά τα παιχνίδια swipe & match. Το παιχνίδι ήταν καλό από αυτήν την άποψη, και εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις, επομένως εξακολουθώ να δίνω 3 αστέρια. γιατί να μην εμφανιστεί απλώς μια διαφήμιση για το τι είναι το παιχνίδι; Λοιπόν, έχετε αρκετές λήψεις και 5 αστέρια, οι άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαφημίζεται δεν θα επηρεάσουν τη βαθμολογία σας.
Θα ήθελα περισσότερα δώρα
Όλα τα παιχνίδια Playrix ξεκινούν διασκεδαστικά, αλλά στη συνέχεια καθιστούν πολύ δύσκολο να συνεχίσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Δεν με πειράζει να αγοράζω πότε πότε, αλλά το κόστος είναι 10 φορές υψηλότερο από αυτό που κερδίζετε όταν κερδίζετε επίπεδα. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ! ΑΠΛΑ ΑΠΛΑ ΑΛΗΘΙΣΤΟΣ... Γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε τουλάχιστον κοντά στο ποσό που χρειάζεται για να συνεχίσουμε να παίζουμε; Θα έπρεπε να υπάρχει, τουλάχιστον ένας ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε χωρίς να ξοδέψετε τόσα πολλά....
Το Discord εκτελείται σε Windows , macOS , Android , iOS , Linux και σε ... Το Gardenscapes είναι ένα παιχνίδι παζλ match-3, όπου το βασικό
Κάντε τα παιχνίδια που ταιριάζουν λίγο λιγότερο αδύνατο να ολοκληρωθούν. Μου αρέσει να ταιριάζω παιχνίδια γενικά. Αλλά δεν απολαμβάνω να παρατάω όλα μου τα νομίσματα ή να παίζω το παιχνίδι 5 φορές. Πιστεύω ότι κάποια από αυτά είναι κυριολεκτικά αδύνατο να κερδίσουν. Πηγαίνω συχνά σε άλλο παιχνίδι γιατί είμαι πολύ απογοητευμένος. Όσο έχω μετρητά για να αγοράσω αρκετά ενισχυτικά, τα κατάφερα. Αλλά τώρα δεν έχω χρήματα και δεν μπορώ να λύσω το επίπεδο. Θα το απολάμβανα πολύ αν δεν το δυσκόλευες τόσο πολύ.
Δίσκολο 13 κινήσεις να βγάλουμε μια πίστα ούτε ταχυδακτιλουργοί να είμαστε
Πραγματικά ζωντανά χαρακτηριστικά, αλλά ορισμένα από τα επίπεδα είναι σκόπιμα τόσο δύσκολα που δεν μπορείτε να τα νικήσετε εκτός αν αγοράσετε επιπλέον βοήθεια
Δυσκολεύομαι να λάβω αρκετές ανταμοιβές για να κάνω τα πρόσθετα γεγονότα, δηλαδή να μαγειρεύω πίσω, να διακοσμώ ξανά δωμάτια.
μετά την ενημέρωση .... η εφαρμογή δεν παίζει καλά .... παρακαλώ κάντε κάτι
Κολλάς σε σκληρό επίπεδο, εκτός κι αν είναι σχεδόν αδύνατο να ανέβεις κατά καιρούς, νομίζω ότι είναι ριζωμένο με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για προκαταβολή
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά, όπως τώρα που πρέπει να ενημερώσω, χρειάζονται τρεις τέσσερις ημέρες για να γίνει τελικά.