Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:09:14 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează cheile infinite ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Descarc dar nu se poate
Este foarte bun jocul
Doriți să puteți accesa fiecare componentă pe orice persoană.
😝😝😝
E drăguț pentru că îmi place să-l joc în fiecare zi. Îmi place să fac părul oamenilor. Îmi place să le fac toate unghiile. Cred că ar trebui să-l descarci pentru că te face să fii un salon când am văzut aplicația pe telefonul prietenului meu pe care am vrut să o fac. joacă-l atât de rău, dar mi s-a părut atât de plictisitor, așa că l-am jucat și s-a dovedit a fi foarte grozav Îmi place foarte mult acest joc Cred că ar trebui să-l descarci este palma ca într-adevăr bomba Îmi place când îți spun arbitrii daca e frumos sau urat multumesc
Aest joc e pur si simplu adorabil
Este în regulă, dar este puțin dezamăgitor uneori are nevoie de mai multă muncă de la Lydia😑😅😫😫🤓
Si este o culoare care arata ca vata de zahar si e la moda si mai este si 2 dar imi place ista mai nult nu stiu un joc mai tare e cel mai tare din lume si univers vil recomand doar copiilor peste 8 ani si ma joc pe el mereu mia spus ocolega de el panaimi descarc tot telefonul
Candy Makeup Beauty Game ง่ายๆ vukk
Cel mai tare joc din univers! ! ! ! ! Trebuie să ai imaginație ca să combini lucrurile preferate ale fetelor : 💄şi 🍬.
Iubesc ACEST JOC!!!!!!Mi-as dori bomboane cand am terminat de jucat. Cred că am un lucru, cum faci mai mult de o împletitură? Cred că aș putea avea o pungă mare de bomboane și să le mănânc în timp ce mă joc
Nu ie bun de nimica jocul că .........
Este super tare si foarte la moda
Dau trei stele pentru că atunci când am încercat să instalez acest joc nu se instala, am încercat să-mi șterg toate jocurile și am făcut-o, dar nu se instalează
Frumos, dar ar trebui să te îmbunătățești bine și să rămâi mai bine frumos👍👏😊 jocul continuă și mai bine frumos mai bine la urma urmei frumos și ține-o tot așa👍👍👍👍
Sunt atât de multe reclame încât nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dal dracului de joc
Nu e bun de nimic merge doar o unghie facuta si restul .......
este super!!! ❤💙 trebuie neaparat sal descarcati vil recomand 😇😇
School of Dragons Jocuri de rol ccud
Este o prostie de joc. Merge foarte greu și are niste lucruri de machiaj foarte urâte!
Foarte bun joc 🤗🤗🤗🤗😁😁😁😁 Dar o problemă aia lipglose lock 🤔🤔 Ori de câte ori deblochez ei spun să dau bani 😣 Dar nu e o problemă mare 🤔 Foarte frumos jocul 🙄🙄🙄🙄
O experiență foarte bună cu YouTube, deoarece este unul puțin nou. Imi place. Pentru ca imi place
Maquillaje Caramelo – Salón Casual qjqc
Acest joc nu este prea rău, este totul blocat și nu îl putem debloca cu banii
Jocul este distractiv și poți călători în jurul lumii, nu se oprește în mijlocul lui.
Joc foarte bun, nu au niciodată reclame ca orice alt joc, competițiile și dressup-ul. Oh, îmi place foarte mult. (Apropo, sunt o fată mică, folosesc telefonul bunicului meu). Visul meu este să îmbrac oamenii și să le coafesc.
Dacă vrei să devii makeup artist, poți să-ți joci acest joc 1000 stele !
Acest joc este distractiv cumpăr, uneori, mă înnebunește pentru un motiv pentru care nu știu de ce, dar cred că este în regulă
Nici nu vreau să o evaluez cu o stea completă copiii mei sunt atât de supărați încât totul este blocat totul a fost deblocat până la nivelul 2 și asta mă enervează că am irosit spațiu pe telefonul meu, dar îl arunc la coșul de gunoi unul la mulți adaugă doi totul este blocat și trei pierdere dacă spațiu vă mulțumesc pentru că mi-ați citit recenzia.
A fost cam bine, pur și simplu a înghețat mult.
E cel mai tare joc
Este atât de distractiv și îmi place cum pot să decorez oamenii atât de drăguți.
+Utilzator Google există. IMBRATISARE DE URS
Îmi place foarte mult acest joc. Sunt fericit să văd sau să joc acest joc, dar am o problemă în acest joc, prea multe reclame pentru 30 de secunde, dar îmi place machiajul. Am 3,4 jocuri de machiaj în telefon. Îmi place machiajul. sunt regina machiajului 💄
Puteți face ceea ce doriți modelului.
Candy Makeup Beauty Game Εύκολα kdg
Nu cum arată jocul în imagini, orzul poate face orice fără să plătească, așa că cred că ar trebui să-l rezolvi
Arata uimitor si astept cu nerabdare sa il joc.
Urasc jocul asta . Atât de rău. Vă rugăm să nu descărcați jocul dacă sunteți mic. Pentru că acest joc are nevoie de bani pentru a cumpăra aceste lucruri. dar dacă aveți propriul cont bancar, puteți descărca acest joc. Părinții noștri nu ne-au dat bani să cumpărăm aceste machiaje prostești. Este plictisitor. Vă rog, dezvoltatorii, vă rugăm să faceți modificări în loc de bani, de ce nu puteți adăuga adaosuri. Când schimbați aceste caracteristici, voi acorda 5 stele. Vreau să-ți dau doar 1 stea