Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:15:13 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
NAJLEPSZA GRA POLECAM W 100% ale nie można zmienić ludzika średnie
wiecej leveli!
Draw a Stickman: EPIC 2 Macəra tom
UWIELBIAM gry hitcents, ich gry są TAK ZABAWNE. Cóż, podoba ci się to, co lubisz, ale to moja opinia. Ale chcę grać na wszystkich poziomach, ale muszę kupić motyw, więc zmień to, a następnie ocenię to na 5
Draw a Stickman: EPIC 2 הרפתקאות owsb
spk
Super gra ale nie hce sie włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc grałem w rozdział 3 w grze i poszedłem zrobić sobie przerwę, teraz kiedy wróciłem zaktualizowaną grę, pomyślałem, że to losowa aktualizacja dla poprawek błędów, ale odesłała mnie z powrotem do rozdziału 2. Po ukończeniu rozdziału 2 kazał mi kupić pełną grę. Zapłaciłem PIENIĄDZE za grę i mówisz mi, że muszę zapłacić WIĘCEJ tylko po to, aby uzyskać resztę gry? Nie. Nie sądzę. Proszę o zwrot pieniędzy.
Super zabawa, ale to kosztuje trochę pieniędzy na poziomie 3, ale nadal jest fajnie:)
Ta gra jest bardzo bardzo bardzo ... fajna
Ja narysowałem drifta z fortnite
David Kapes
Gdy chciałem wyprasować, aby nie ugotować
Uh, podoba mi się ta gra i myślę, że musi być jakiś sposób na mówienie, ponieważ mówi "oh hej" zamiast oh hello... Sprawdź też mój kanał na YouTube
Narysuj życie!!! 😀😀😀.
Fajna gra tylko, że ja wszystko w drugim poziomie zrobiłam a nie poprawiały się na trzeci poziom proszę cie to na tylko 3 gwiazdki
Chciałbym, żebyś przynajmniej uwolnił całą grę, ponieważ kiedy dzieci w moim wieku grają i dostają się do etapu 3, zamierzają ją przypadkowo kupić, ale wszystko inne jest niesamowite
Super gra ( :
To było niesamowite. Niesamowite. Nieobliczalny. W grze wszystko jest niesamowite, z wyjątkiem tego, że musisz kupić pełną wersję. PROSZĘ zrób to, abyś nie musiał płacić, a dam ci 5 gwiazdek.
Bardzo fajne
Czemu pisze, że to jak do demo!
Plz zrób demo dłużej
Super gra normalnie czaha opada
To jest po prostu do bani... Kiedy przechodzę przez DRZEWO, jest napisane Oops, że się roztopiłeś. Zdarzyło się to już 2 razy! PO PROSTU NIENAWIDZĘ!! To dobra gra, ale to po prostu do bani. Odinstaluję to, przepraszam.
są tylko 2 poziomy na tym darmowym. potrzebujemy 3 więcej poziomów. nie ma narzędzia do usuwania niektórych błędów. 3 gwiazdki. nie są w stanie udostępnić wszystkich kolorów w rysowaniu stickmana i/lub przyjaciela. musimy zawrzeć umowę. 4,99 $, aby uzyskać wszystkie kolory przez miesiąc. 9,99 $, aby uzyskać wszystkie kolory przez rok. 19,99 $, aby uzyskać wszystkie kolory na zawsze. umowa pojawi się na 1 tydzień, a następnie zniknie. umowa wróci co roku. 4,99 $, aby uzyskać 3 poziomy na zawsze i nigdy nie zniknie. ale nadal dobrze. edytować. k
Miłość, miłość, gra o miłości, choć trochę denerwująca dla mojego wnuka, który przeszedł poziom, po czym gra się zatrzymała, nie można kontynuować, chyba że pozwolisz grze na pełny dostęp do wszystkich informacji na telefonie, zdjęciach, plikach itp., bez powodu, który widziałbym w potrzebie to wszystko, a następnie ostateczna niegrzeczność poprosiła o pieniądze na kontynuowanie gry !!! POSPIESZ SIĘ!! Niesprawiedliwe dla dzieci, dobre dla twórców gier, nie zagrają ponownie!!!!!!
Fajne ale CZEMU MUSI BYĆ TAKA KRÓDKA K***E😠😲👎.
Draw a Stickman: EPIC 2 Nuotykių nqns
Ta gra jest jeden problem bo nieda się pchać całej całej gry bo można znaleźć mega jeden wybur ja poszłem do oszczędnej jaskini i pokonałem wszystkie bossy ale dałem sobie trzy gwiazki. Nara
Cześć, chciałem tylko powiedzieć, że proszę zrobić kilka chap za darmo, a w zamian trochę więcej dodaje. Lub dowiedz się więcej o grach Odencata, ponieważ w grach, jeśli nie możesz kupić rzeczy, każą ci robić sumy, abyśmy my gracze mogli je zdobyć za darmo. Więc zrób coś. Ale gra jest NAPRAWDĘ DOBRA. kocham to
Fajna gra, ale z jakiegoś powodu nie możesz przejść dalej niż poziom 3
Draw a Stickman: EPIC 2 Piedzīvojumu spēles mlf
Głupie bo gdy zrobilem swego bochatera to mialem, bo jeszcze narysowac ale nie można bylo tego zrobic 😡
Dałbym 2.5 ale nie moge . Mogli by zrobić mniej wzmocnioną wersję, a także z wieloma historiami, żeby trzeba było żeby móc grać dalej
czy gdzftsdgkud foment max ad jula
To fajna gra, ale dostajesz dwa poziomy za darmo, a następnie musisz zapłacić, aby kontynuować grę! To po prostu absurd. Mogą to być tylko dodatki dla VIP-ów, ale musisz zapłacić, aby kontynuować.
Koleś, nienawidzę tej gry, bo kiedy skończyłeś w rozdziale 2, musisz znaleźć wszystkich kolorowych znajomych i łamigłówki, a kiedy znajdziesz wszystkie zrobione i stwierdzisz, że możesz dostać rozdział 3, ale w rozdziale 3 nie działają niezależnie, nie nie działa, gdy skończysz z rozdziałem 2, musisz zapłacić od 200 do 300 dolarów do 400, a następnie, gdy chcesz rozdział 3, musisz zapłacić od 500 do 600 dolarów, jak koleś duch, bye 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄I nienawidzę tej gry grrr, ale prawdziwa gra, za którą musisz zapłacić grr jestem szalony🙄
Do dupy ja narysuje mojom i to wszystko koniec gry kto to postać
Było dobrze, ale po drugim poziomie powiedział mi, że muszę kupić resztę gry. To było dobre, ale byłoby to cztery lub pięć gwiazdek, gdybym nie musiał kupować reszty. Wziąłem grę, ale nadal nie chcę kupować reszty gry.
Ten gane jest świetny, ale już zebrałem ołówek do miecza, ale po ponownym uruchomieniu gry ołówka do miecza już tam nie było. Więc nie miałem innego wyjścia, jak zabijać potwory ołówkiem do drzewa.
Mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!😺😺💩💩😎😎😃😃
Niema zapisów
Snake .io trò chơi trực tuyến Hành động pwxn
Czy ktośppwie mi jak przejść 4 poziom
poprostu ta gra jest EPIC😺 niemam słuw. wygrałem fszystkie levele. tylko niewiem oco chodzi z tym podziemnym. Woliwaliem zrobić smoka i wywaliło mi gre i skasowało. teras musze grać od nowa!👿 ale jusz pszeszłem 6.👍
nudne
Gra jest fajna, ale nie da się grać dalej niż 2 poziomy bez ekranu!!!😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Ta aplikacja jest całkiem dobra, ale jedynym problemem jest to, że musisz usunąć grę i pobrać grę, aby ponownie stworzyć swoją postać, jeśli nigdy tego nie robiłeś, i spróbuj zrobić to poprawnie
Uwielbiam, że grafika gry jest dobra, możesz tworzyć własne narzędzia, ale pełna gra nie jest darmowa. Masz reklamy, aby zarabiać w wersji pro. Dlaczego to nie jest darmowe?
De gw ew
Weź sobie. 😒😐.