Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:18:13 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Mobile trade, apple hooldus
Mitte väga lõõgastav mäng ja nad muudavad kogu aeg reegleid. Hiljuti on nad lisanud funktsiooni, mis püüab meelitada teid kullakange ostma, kui teil tase ebaõnnestub pärast seda, kui nad on muutnud võidu võimatuks. Saate aru, kui raskelt algoritm teid ümber keerab, selle järgi, kui palju ümberkorraldusi peab tegema, et saaksite isegi liikuda. Iga kord, kui ma selle mängu juurde tagasi tulen, läheb asi hullemaks!
Ei saa Facebookiga ühendust luua. Miks?? Parandage palun
Pärast selle "mängu" ja teiste "mullutuste" mängimist ei usu ma, et need on mängud, vaid pigem koosneb igaüks "skriptide" seeriast, millel on etteantud tulemused, mis sarnanevad mänguautomaatide toimimisele. Usun, et need skriptid ei ole seotud mängija valikutega, vaid pigem annavad edukaid või ebaõnnestunud tulemusi erinevatel eelnevalt kindlaksmääratud alustel seoses sellega, mitu korda "mängija" üritab taset täita ja mängijat mängitakse raha peale.
Ma ei saa 3 päeva pärast enam elusid. Täitmise aeg aina pikeneb. Ma lihtsalt ei tea, kas installin selle uuesti või ootan.
See on nauditav mäng, kuid mõni tase on nii ärritav. Pöördeid on rohkem, kuid need ei andnud mulle seda asja, mille ma pean taseme lõpetamiseks purustama ja põhjus, miks ma kogu oma elu kaotan... Nii masendav.. palun andke taseme lõpetamiseks veel n asju. Nagu oleks vaja purustada rohkem tahetud šokolaadi, aga polnud enam šokolaadi, mida purustada.
Armasta seda mängu. Väga sõltuvust tekitav. Nautige erinevaid väljakutseid. Iga uue versiooniuuendusega läheb aina paremaks!
With updated graphics, fun new game modes and a host of friends to help you blast through hundreds of levels! Your Candy Crush Friends have been scattered
Mäng on tavaliselt hea, kuid nii palju hüpikaknaid ja osta see või see pakk. See on mängust tõsiselt eemale võtnud. Ei saa aru. See pole nii hea.
Candy Crush Saga Ajanviete hscg
Lihtne, armas (sõnamäng) lõbus mäng. Reklaamid ei ole kunagi pealetükkivad. Pole midagi halba öelda. Väga lõbus!
See on lõbus ja väljakutseid pakkuv mäng, siis hakkad mõistma, et on aegu, mil see lihtsalt ei lase sul võita. Jätke see mõneks tunniks/päevaks, siis võidate võluväel, nagu polekski suurt midagi. Okei, ma nõustusin sellega, see on hea, aga siis märkasin, et mul on sageli tunne, nagu oleksin neid tasemeid varem mänginud. Selgus, et mõned minu tasemed olid tõepoolest kordused ja täiesti erinevad tasemeülevaate videotest. Ma ei taha teha tasemeid, mille ma juba läbisin!!
See mäng oleks lõbus, kui saaksite oma auhinnad mängus, mille olin esitanud mitu kaebust, kuid pole ikka veel midagi saanud, parandage see parandage see ja andke mulle koht, kus saan normaalsele inimesele meili saata, te ei vasta teile. ära tee midagi, see on naeruväärne, paranda see ära
Jah, Candy Crush ma väga nauditav mäng. Kuid mängu arendaja peidab / petab teid tõesti lisajõude ja elu ostma. Kunagi alustasin ühte mängu reklaamidega ja need reklaamid pakuvad mulle pärast iga reklaami kas lisaliigutusi, jõude või lisaelu. AGA see kadus järsku kohe pärast ostu sooritamist! Pakkumised, mida nad ostude eest teevad, on minu omal kallimad kui mu sõbralt, kes mängib mängu ilma kullakange ostmata! Muidugi tahavad nad lihtsalt raha!
Hea mäng
Ekraan jääb tühjaks, kui proovite lisaelusid või liigutusi😫😭😤😡. Lõbus mäng muidu. 🙄😒
Candy Crush Saga Casual nrw
See mäng on nõme! Kui mäng ei võimalda teil lvl-i lõpule viia, ei saa te seda kunagi lõpule viia.
Food Truck Chef™ Cooking Games Опуштене twf
Lahe mäng ,,Tundi lõbutsemist.. JA ei mingeid tüütuid reklaame..Väga väljakutseid pakkuv..ja päris lahe mäng ..Palju boonuseid ..Parim mäng kunagi.. pole igavaid reklaame..Bonused..liiga...ma armastan seda. . Proovi seda ...
Candy Crush Saga Gündəlik tpg
... kuigi mitte nii, nagu oleme harjunud Candy Crush-tüüpi mängudes. ... on ee, et mulle meeldivad vabaajamängud, mi pakuvad väljakut eid ja rohkem,
Super.parim mäng úldse😊
Linnas on uus mängija, vingerdamine, jõnksutav Jelly Queen ja ta on siin, et kutsuda teid mängima Candy Crush Jelly Saga mängu! Ükskõik, millised on teie
Istun otse oma peigmehe kõrval ja mängin sama mängu samal tasemel..ta saab vaadata reklaami, et saada lisaliigutusi ja võimsusi.Miks minu mäng seda ei suuda?! Mõlemad Android-telefonid ja ma pean rohkem tööd tegema! Olen proovinud seda desinstallida, kuid see ei tööta ikka veel nagu tema
See rakendus on täis kelmuse reklaame ja keegi ei vasta minu kaebusele. Sa näed? Pole vastust..... Ikka täis reklaame, mis on petuskeemid. See on nördimus. Kõik need kelmuse veebisaitide reklaamid, kuid võite igavesti kurta ja lihtsalt EI HOOLI, ma vihkan ka tungivat nõudmist kraami osta. Ma EI osta KUNAGI mängudes elusid ega midagi muud ja kindlasti ei osta ma seda rakendust/mängu levitavatest SCAM ADS-idest
See on väga super mäng🤩. See mäng on kasulik töölt lõõgastumiseks. Ja graafika on niiiiiiiiiiiiii ilus 😍. Soovitan selle rakenduse alla laadida! 😇😇😇😇😇
Candy Crush Saga (iOS ja Android): Päris kurikuulus puzzle mäng ei vaja siinkohal ilmselt tutvustamist, kuid ... erksad värvid! Kommid! Hajameelsus!
Aitab mõistust teritada
See mäng on väga rahustav ja rahumeelne, see aitab mul alati oma probleemid unustada. Ja seda on tõesti lõbus mängida isegi siis, kui mõne taseme läbimine võtab kaua aega.
Ma armastan seda rakendust, see on väga lõbus, mu emal ja tema sõbral on mäng, aga ma soovin, et seal oleks rohkem uusi kuupäevi, näiteks rohkem komme ja isegi karastusjooke, kuid see on nagu iga päev sama asi ja ma ei taha kiireid järeldusi teha, kuid tal võib olla lihtsalt täid jk jk ja ma rääkisin Lili tüdrukust, kes ütleb, et vau... sa läbid esimese taseme esimesel katsel, kuid lisad uusi asju, kellelegi ei meeldi vanad igavad samad asjad tulevad nüüd. on aasta 2022, on aeg olla uus sina JA LISADA VEEL VÄRSKENDUSI, palun
Tere, ma mängin candy crushi saagat. Olen tasemel 4109. Kui lähen tasuta mänge kasutama või proovin tasuta mänge hankida, kuvatakse lihtsalt must ekraan. Värskendasin rakendust, kuna arvasin, et see oli põhjus, kuid see kuvatakse ikkagi mustale ekraanile. Loodan, et see laheneb, kuna kavatsen just rakendust desinstallida. Kui probleem lahendatakse, annaksin sellele rohkem tähti. Pole õnnelik kasutaja. Marie.
Mulle meeldib seda mängu mängida. Nad lasevad sellel olla lõbus värviline ja särav. Need võimaldavad teil taset tõsta ja töötavad endiselt teie tähtede heaks. See on lõbus meelelahutuslik mäng.
Suurel mängul oli mäng mu vanas telefonis ja tuli uuesti käivitada. Kahju. Vajan abi, olen tasemel ja ei saa sellest viimase 2 nädala jooksul välja. Kas keegi oskab aidata, kuna olen pettunud.
See ettevõte rebib teid tahtlikult (näete veebisaidilt). ÄRGE ostke: need ei kandu uutesse seadmetesse, kui tühjendate vahemälu ja muul ajal. Tundsin KOHUTU, et KÕIK säästetud ja ostetud boonused olid kadunud.
Ma ei soovita sellele raha kulutada. Sest spetsiaalsete kommide kasutamiseks saad osta ♾ aega. Aga kui sul pole elusid, läheb see raisku. Mängu ei saa peatada enne, kui teil on rohkem elusid. Ära raiska oma raha!!
Tere, ma soovitaksin teil selle mängu alla laadida, sest see mäng on minu käest, ma mõtlen, et see on suurepärane kogemus, ma soovin, et muudetaks ainult ühte asja ja see on kommikalade puhul, mis lähevad alati valele ja täiesti soovimatule teemale jättes olulised asjad tahvlile selgeks
Soovitan
Maksab palju raha, kui tahad edasi liikuda. Viimasel ajal ei jõua minu võidetud võimendused mu kontole kunagi ja mängust on saanud rahakauk, see on, et oled võidule nii lähedal ja pärast igavesti mängimist anna lõpuks alla ja osta võimendusi
Candy Crush Saga ง่ายๆ cgq
Mõnus ajaviide õhtuti
Candy Crush Saga
Algoritmiloogika ei ole lunaraha, kord kustutab see ühikuid seda ei tohiks, siis teinekord teeb lõhkejoonega üksus F kõik ja kustutab nulli
Vajab paremat õpetust. Reklaami täis muidugi... Aga hea segaja.
Mängimine on suurepärane, kuid kui salvestate oma edusammud, kustutate need ja alustate otsast peale. Ma olin 1995. aasta tasemel, kui ärkasin ja olin tagasi esimesele tasemele, nii et olen jälle ATI, sest see on lõõgastav ja nii lõbus
Täpse leidmine on keeruline ja põnev, kuid samal ajal peate olema valikute osas valvas ja veenduma, et teil ei saaks käigud otsa või muidu kaotate ja lisaks on kommid teie jaoks suurepärane mäng. seiklus kogudes oma koogi jaoks kõik puuviljad ja küpsetised