Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:33:03 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много издржљивости хацк ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Страва
То је у реду игра. Део игре који је превара добија ретке делове за опрему. Шансе да добијете довољно делова по лову на чудовиште или куповином пакета су веома мале. На пример, свечана звона, око гаргантуа, блистави бисер итд.. Такође би било лепо имати више опција када су у питању штитови, на пример штит од 10 или 12 сати.
Неће да уђем у игрицу а имам супер фон
Супер само мало превисевзаузима меморије
забавно играти, али не може да напредује и да се такмичи без трошења новца.
Ова игра је веома забавна и нема притужби на њу. Има толико ствари које треба да урадите и пуно изазова које морате да завршите. Веома препоручујем ако вам је досадно.
Ниста нећете добити ако скинете ову игрицу, чиста превара и глупост!
Гуд
Није лоше, предлажем да порадите на графици игре.
Заиста стимулативна игра! Можете само да се вратите и играте, али може бити мало компликовано
Суочавао сам се са чудним проблемима као што је у обавештењу са враћеним емисијама које су моје трупе за снабдевање дале које никада нису послате и другим обавештењима
Најбоља игра на светуууууууууууу
Трошкови су превелики! Забавна игра, али би било поштеније да су трошкови исти широм света. Трошкови су прескупи у САД!
Ова игра је заправо сјајна, чак и ако сте ф2п, све што треба је да размишљате ван оквира, а тимски рад и стрпљење су неопходни ако заиста желите да растете и постанете јачи. Повлачим честе жалбе на ажурирање јер сада заиста разумем већину игре. Хвала ИГГ.
Најбоља игрица на свијету Никола Бабич
Игрица је очајна неће да учи и заузима превише меморије ...
Тако сјајна игра. Али нисам раније почео да играм. Браво момци.
Свиђа ми се досадашња игра. Играо сам нешто слично раније, али ово комбинује неколико игара у једну. Такође ми се свиђа како нисам морао да трошим новац да бих напредовао.
Ништа ти не радиш у игрици што се тиче борбе игрица се сама бори буквално.
Игра није тако добра као када сам први пут почео да играм пре 4 године даобит 5* сада 3* имају проблем са игром са игг-ом и Гоогле-ом. ДЕФИНИТИВНО не би требало дозволити замку новца за вас да узгајате све ове ботове у игри.
Заиста ми се допала игра и није имала много реклама као друге мобилне игре
Без сумње волим игру, али сам најчешће заузет када заборавим да ће мој штит истећи, обавештења долазе веома касно након што сам нападнут. Шта могу да урадим у вези са овим да бих добијао обавештења као да добијам обавештења о ВхатсАпп порукама. Хвала
Играо сам више од 5 година и играо сам много сличних игрица. Никада нисам видео тако очигледно занемаривање варања. Игг је веома свестан употребе програма да би стекао неправедну предност и чини врло мало или ништа да то спречи. Јасно је да њихова финансијска добит од обнове далеко тежи њиховом интегритету поштеним играчима. Волео сам ову игру. Ја нисам неки ф2п који кука јер сам потрошио $$ само ја, Бог и мој рачуновођа знају. Завршите бот програме и њихове кориснике или ће игра умрети.
Пусите курац писке једеда да бог да вам пресео мој инстал да бог цркли
У почетку ми се свидела игра. Онда се све понавља и потребно је предуго да се подигне ниво свог вође. Већ око годину дана сам на нивоу 59. Постоје играчи којима се плаћа победа, а који су за мене сада далеко надмоћнији. Једноставно више није забавно.
Одлична игрица.
веома досадна игра у којој само кликћете на стрелице
као што можете видети на рекламама ове игре, то је лаж, али ако је преузмете игра је боља јер има много модова за игре. Али једна ствар је зашто су наши бројни артикли потребни да би се платили правим новцем? постоји много људи који играју платити за победу и то је неправедно. Даћу овоме 3 звездице за лагање на рекламама и за плаћање за играње игрице
Суперррр
Добар радни тим чини јединство. Молимо вас да додате више размена и трговине за посебне предмете и драгуље како би сви били више заинтересовани, а време играња било више. Очекујем све више и више занимљивих ствари од свог тима за игру како би био све занимљивији.
Ја волим и мрзим ову игру. Волим да се забављам и играм са и против сјајних људи. Колико год да се моја мржња према овој игрици стално одржава, у игри су људи који говоре о мржњи према раси, вери, и говоре о силовању које сам морао да пријавим за појединца и ништа није урађено. Ништа се не ради онима који имају ботове који вам говоре да ли сте онлајн или искључени. Заиста неправедно. Игг треба да почисти чланове који варају систем.
одлицнаАаа добра
Глупост је ово сам само инсталирао за апликацију Цасх фор да скупим поене за Цласх Роиале имам 3 леги и оцу да умам висе пара,гемова и леги-а!!!
Може боље
Lords Mobile: Tower Defense Strategi pxse
Имал муслимански клан ово све срби
Са 5 звездица, полако падате на 3. Почели сте полако да убијете игру. Све ново што измишљате у последње време је све глупље и глупље. Ови манга хероји су врх глупости. И даље настављате да терате играче из игре. Да ли ће вам икада пасти на памет да уведете посебни чет за р4, на пример?!?
Неради
Добра стратегија
Леп
Ова игра је толико заразна, почео сам је само да видим како је, али сада сам потпуно зависник. Волим сваки аспект игре. Веома је креативан и омогућава нам да комуницирамо са људима широм света, а да не морамо да бринемо о језичким баријерама. Сама та чињеница је потпуно невероватна са аутоматским преводом. Волим ову игру. Велики палац за креаторе.
Игра није стварна !!!
Lords Mobile: Tower Defense સ્ટ્રેટેજી qjn
Направио сам рецензију рекавши да се ово не може играти, али сада се може играти. Не обазирите се на моју другу рецензију. По мом мишљењу, то је добро. Мој проблем са овом игром је што су ресурси утрошени на истраживање о гладијаторима, стрелцима и другима превише. Ова игра углавном иде на страну п2в. Осим тога, немам никаквих проблема.
Запамтите ако избрисете игрицу а пријављени сте и сацували игру кад поново инсталирате ниста немате сачувано 👇👇👇👇👇👇👎👎👎👎
Hidden Objects - Dark City: London ایڈونچر two
Некада сам волео ову игру, али сада је превише неправедна. Да, то је ф2п, али се исплати победити. и постало је прескупо. После 2 године играња мало сам напредовао и купио сам нешто. Пуком срећом, добио сам 100 хиљада драгуља, завршио надоградњу. Али изашли су са ВИШЕ п2в предности. Сада сам на 460М можда 3+ године, након што сам потрошио хиљаде, и даље заштићен јер 2Б играч може уништити милионе војника са 350к Т5 трупа и п2в опремом. Протраћио сам време и новац, не желим да одустанем, али која је поента?
ОКК
Lords Mobile: Tower Defense Strategia avb
Неволим што се дуго учитавс