Post by pieworktradsochar on Feb 20, 2022 7:38:53 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - šéfkuchař 2022 version ▞▞▞
Cooking Cafe - Food Chef Pelihalli vjkn
Toľko pridáva! 💩
Inštalujem túto hru s mojimi dátami od rána, ale keď je takmer inštalácia, prerušila sa a mrhala mojimi dátami
Je to naozaj dobré, milujem to
Yemekli Kafe - Şef Aşçı Arcade wnh
Táto hra je veľmi vzrušujúca. Je to jednoduché a zároveň náročné. Jediná vec je, že musíte počkať niekoľko sekúnd na stiahnutie ďalšej úrovne. Som prilepený k tejto hre.
Je to príliš jednoduché. Prešiel som úrovňou 48 a neminul som žiadnu zo svojich mincí, pretože je to príliš jednoduché a zo všetkých mám 3 hviezdičky. Nie je to vôbec náročné
Neznášam túto hru pre deti a nie pre dospelých
Hra nie je internet, ak vstúpite do úrovne 79 icant play, takže plzss opravte to ok hneď teraz
Predtým to bolo v poriadku, kým mi nepovedali, aby som si stiahol úroveň 28, ale už som si stiahol aplikáciu s mojimi údajmi, ak bola aplikácia zadarmo, povedali by ste mi, že som akceptoval sťahovanie, ale aplikácia odmietla, prečo jednoducho nenecháte úrovne byť zadarmo nenávidím túto aplikáciu a odinštalujem ju, ak na mojom probléme čoskoro nezapracujete, dal by som jej dokonca 0 hviezdičiek
Najlepšia hra na varenie všetkých čias... Je to ako v kaviarni na varenie v skutočnom živote.... Túto hru nemám slov... Toto je úžasné... Jednoducho ju milujem
Sapna
Táto hra sa mi naozaj veľmi páčila. Mne a mojej lil sis sa táto hra veľmi páčila. Veľmi pekná hra a tiež veľmi jednoduchá na hranie
Teraz, keď hrám túto hru už týždeň, všimol som si, že ak bolo na pravej strane viacero jedál, bolo ťažké vybrať to správne a na niektorých uvedených miestach sotva vidíte, čo si objednali.
Táto hra je zábavná, hrám ju, aby som sa zbavil stresu
Táto hra je skvelá...skutočnosť, že sa stoly samy čistia a peniaze sa zbierajú samé..proste skvelé a na začiatok mám kuchára...môže mi pomôcť čašníčka. Tak veľká láska. A nemusím nič upgradovať. Všetko je aktuálne a čítané na použitie
Je to najväčšia obava, vyzvite nás, naše ja a budem dúfať, že ste zaneprázdnení vedomí komali naše vy ja tiež 8. 92mozog a je mi drak poslal ľavý email lev môj zombie crush song a ja len chcem
Nemožné získať 3 hviezdy na úrovni 7 by bolo 5, ak by boli 3 hviezdy možné
Úžasný
Táto hra je taká úžasná
Táto hra nie je otvorená. 😒 Táto hra sa mi nepáči.
Je to veľmi zaujímavá hra, ale môj jediný problém je, že keď idem na inú úroveň, ústredná pesnička hrá príliš dlho
Veľmi roztomilá hra, veľmi sa mi páči!...príjemná a offline
Prvýkrát som dobrý vo varení večere
Rovnaké lavels ešte nie sú stiahnuté
Dobre
Vynikajúca a super hra ❤️
Dobrá aplikácia. Milujem to.
Cooking Cafe - Food Chef આર્કેડ qmh
Super Mechs მძაფრსიუჟეტიანი xlzb
Je to dobré, ale dúfam, že existujú herné režimy a vylepšenia jedál, aby sa na to pozeralo lepšie. Vylepšite aj postavy.
Je to úplne v poriadku a dobré
Veľmi zlá hra, nikdy som nehral takto ako jednu jednoduchú hru, myslím si, že je to nejaká ukončená hra, ale nie
Naozaj som si túto hru užíval, kým sa mi neprestávali objavovať reklamy Dammmm... Nestrácajte čas a sťahujte si ju naštvaní... Dáta idú do hry a pridávajú šialenstvo
Rýchla zábava, milujem túto hru.. hraj ju!!
Rád pripravujem raňajky, obedy a večere u Dennyho. Bolo úžasné zarobiť viac mincí ako čašníčka predávajúca jedlo v reštaurácii. Rád by som ozdobil stoly a stoličky, keď budete v hre pokračovať.
1 hviezdička, pretože prechod na ďalšiu úroveň vyžaduje balíčky
Ok ok hra
Milujem túto hru tak veľmi! Veľmi priamočiare, k veci, žiadne b.s. Zábava.